JORNADA 14 D’ABRIL DE 2016

MINI NEGRE

El partit va començar amb un parcial favorable de vuit punts per a l’equip visitant, ja que els jugadors d’Alpicat van sortit més concentrats i sense cometre tantes errades en defensa com els locals.

Els següents períodes van estar més igualats, amb alternances al marcador en cada quart, però els vuit punts de diferència agafats en el primer, van marcar el partit. Els nens del C.B. Pardinyes ho van intentar fins al final del partit, però el resultat final es va quedar en un 53 a 61 favorable al líder del grup.

53 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Tersa (4), Capell (12), Dieye (12), Aguila (5), Dominguez (2) Jordan (2),Daruich (-), Ibars (6), Anglada (8), Solans (2), Singh (-).

61 CB ALPICAT VERMELL: Godia. D (2), Godia. M (2), Godia. L (2), Cubero (8), Sopena (13), Pou (-), Rosell (16), Riera (-), Corretge (18).

El pròxim partit es el dia 24 d’Abril de 2016 a partir de les 9:30 al Pavelló Pardinyes contra Força Lleida Taronja.

JORNADA 16 D’ABRIL DE 2016

INFANTIL GROC

El passat dissabte dia 16 l’Infantil Groc s’enfrontava a CB Vic, un partit clau en la lluita pel quart lloc de la classificació. El partit començava molt igualat en tots els aspectes de joc: anotació, rebot, intensitat… Tan igualat era el partit que al finalitzar el 5è període el resultat al marcador era de 45-45. Però, a partir del 6è període els jugadors de Pardinyes van baixar el ritme i van deixar de jugar com a equip, això va precipitar el marcador en un 61-50 a favor de Vic al final del 6è període. Des d’aquest moment els grocs no van saber imposar-se sobre el rival i no van millorar el seu joc, fins arribar al 87-61 final.

87 CB VIC: Azcona (16), Farres (4), Boix (8), López (21), Bartes (5), Ullrich (-), Verdaguer (4), Arumi (26), Vilaregut (-), Pare (3).

61 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (12), Benavente (15), Sarrate D. (7), Oro (-), Mauri (11), Sarrate P. (9), Ibars (-), Varela (5), Sellart (2).

El pròxim partit es el dia 24 d’Abril de 2016 a partir de les 11:00 al Pavelló Pardinyes contra UB Sant Adrià.

JORNADA 17 D’ABRIL DE 2016

MINI GROC

Partit intens i entretingut el que s’esperava al Pavelló Municipal de Mollerussa,  s’enfrontaven el segon i tercer de la classificació en duel directe per atrapar al primer classificat. El partit ha començat amb molts nervis per part dels dos equips i el primer quart ha acabat amb un parcial de 0-5 a favor dels visitants. La dinàmica del partit ha continuat amb la mateixa línia, amb molta igualtat (12-11), (5-5), (8-9), (11-6), (12-15) arribant al final del sisè quart 6 punts a favor de l’equip local.

Al setè quart, Pardinyes ha rebut un parcial de 10-0 i a partir d’aquí, l’equip ha anat cap a baix, amb males cares, falta d’actitud.  A l’últim quart, s’ha continuat lluitant però, la dinàmica ja no era bona, amb molt nerviosisme, poc joc col·lectiu i pèrdues de pilota absurdes. Ara només queda seguir treballant dur per a competir les 3 últimes jornades de lliga.

75 CB MOLLERUSSA: Carrera (-), Tico (-), Besora (19), Colell (11), Miquel (2), Roca (9), Argiles (4),Visa (-), Romero (22), Puig (8), Castro (-)

58 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Dhiman (5), Sabaté (10), Quintana (9), Vilaseca (4), Inglada (5), Hidalgo (2), Esteve (-),Sanfeliu (11),Badia (4), Farré (3), Suárez (4)

El pròxim partit es el dia 24 d’Abril de 2016 a partir de les 11:00 a la pista del Força Lleida Negre.

INFANTIL NEGRE

Partit disputat el diumenge on es va poder veure un  enfrontament molt igualat, amb alternances en els parcials guanyats  per cada equip, fins arribar al final que la balança es va decantar per l’ equip visitant. Felicitar a l’equip de Pardinyes per a tota la lluita i feina feta constant durant tot l’any,  la qual ha fet que els nens hagin tingut una recompensa  millor de la que podien esperar quan van començar un dia 2 de Setembre del 2015.

44 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Dieye,M (2), Escribano,N (10), Romero,J (17), Jordan,M (2), Marco,A (-), Bubé,N (-), Portoles,M (-), Diarra,S (3), Ariño,O (8), Masich, J (2), Vargas,A (-)

56 CB ALPICAT: Roig,M (2), Macarro,R (-), Tolsa,D (2), Sanchez,M (-), Puras,A (12), Plana,A (20), Riera,J (2), Abadias,A (3), Fiol,A (10), Bañeres,E (2)

El pròxim partit es el dia 24 d’Abril de 2016 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes contra Pobla de Segur.

CADET NEGRE

El Cadet Negre del Pardinyes va patir molt per superar a un combatiu Borges en un partit que es va resoldre a la pròrroga per 63-69.

Tot el partit va estar molt igualat,  malgrat que el Pardinyes va portar mínimament la iniciativa durant tot el matx. El primer quart el va dominar l’equip del Segrià (10-16) contra un Borges que va plantejar una defensa zonal durant tot el partit. El Pardinyes la va saber llegir i atacar bé, amb paciència i buscant les millors opcions de llençament, en un dia que van estar també inspirats des del tir exterior. El segon quart va ser de color local, amb un Borges que capgirava el marcador i marxava al descans amb diferència mínima de 2 punts (27-25).

El tercer quart se’l va endur el Pardinyes i la igualtat era la tònica del partit fins que a falta de 9 segons i el Pardinyes guanyant de dos (57-59)  i possessió, perden la pilota i cometen falta. El Borges encerta els dos tirs lliures i empata (59-59). A la pròrroga, un Pardinyes més centrat i seriós es va imposar en el periode extra (3-10) emportant-se un bonic i competit partit.

63 CB BORGES-GARRIGUES:   Minguella (1); Mir (20); Culleré (7); Berent (4); París (-); Sufletu (4); Morgades (23); Roca (-); Reñé (3).

69 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE:  Jorge Tesán (6); Joel Gómez (4); Joan Tamames (27); Héctor Balcells (4); Gerard Cuéllar (-); Adrià Alandete(13); Miquel Plaza(9); Aleix Quiroga (6); Guillem Barta (-).

El pròxim partit es el dia 24 d’Abril de 2016 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes contra Cervera.

CADET GROC

Victòria còmoda davant el CB Balaguer. Vam tenir intensitat moderada els 3 primers quarts i després ens deixem portar en els últims minuts. Vam ser 5 jugadors i ens van ajudar molt els 3 infantils que van pujar. A per la següent setmana i esperem recuperar a tots els lesionats aviat.

74 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Benitez A. (2), Zheng (34), Capdevila (6),Oro(-), Benitez R. (-), Ibars (7), Varela (4), Solsona (12), Rodriguez (9).

25 CB BALAGUER: Sabaly (2), Farré (3); Juárez (6); Bellmunt (2); Bringue (2); Castellarnau (2); Canal (6), Pujol (2);Vilamajo (-).

El pròxim partit es el dia 23 d’Abril de 2016 a partir de les 11:00 a la pista de la Peña Fragatina.

JUNIOR NEGRE

Victòria ajustada a casa del Junior Negre, en l’onzena jornada de la segona fase, per 69 a 66, en un partit que no es va decidir fins al darrer quart. Durant els dos primers quarts, els locals, amb el pas dels minuts, van anar incrementant la intensitat en defensa i alhora que tenien un bon encert de cara a cistella. Amb tot això, els locals van arribar al descans guanyant per 6 punts (35 a 29). A la represa, el CB Pardinyes va sortir molt tou en defensa, que provocava accions ofensives fàcils per als visitants, i alhora amb problemes d’encert en atac. Els locals finalitzaven el quart amb una diferència desfavorable de 8 punts (47 a 55). Al darrer quart, els nois del CB Pardinyes pujaven la intensitat defensiva. Això s’ha  traduït  en el fet que han deixat als visitants solament amb 11 punts anotats en tot el quart. L’encert a cistella també pujava, gràcies a pilotes recuperades que els permetia tenir transicions ofensives ràpides. Al final, victòria local per 69 a 66.

69 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (10), Roca (-), Lawson (1), Aguilera (-), Guallar (7), Previtera (4), Figuerola (-), Morell (-), Martin (9), Fons (4), Bernaus (30), Jofre (4).

66 CN TARREGA:  Boix (23), Llobet (-), Martinez (-), Cahuana (3), Santos (16), Granell (7), Jaen (2), Arauz (1), Minguell (-), Citoler (14)

El pròxim partit es el dia 24 d’Abril de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes contra Mollerussa.

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Junior Groc del C.B.Pardinyes i el Sedis la Seu d’Urgell amb el resultat final de 53 a 56 per l’equip visitant.

El partit es va iniciar amb l’equip local molt ficat en defensa, mostrant una gran intensitat, i en canvi, l’equip visitant anotava des de la línia de tirs lliures. El primer parcial finalitzava 18 a 16. En el segon quart, l’equip local va ser capaç de mostrar la seva millor versió ofensiva durant uns minuts, desenvolupant un gran joc estàtic, que els va permetre arribar al descans amb una diferència favorable de 6 punts (34 a 28).

Durant els dos últims quarts, el partit va estar molt disputat per part dels dos equips, però, un cop més, la falta d’encert des de la línia de tir lliure va passar factura als jugadors groc i negres, els quals van perdre el partit per 53 a 56.

53 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell (12), Zheng (3), Sanchez (4), Lesan (16), Herrandiz (10), Reulli (4), Pedescoll (-), Kinsella (2), Jaimejuan (-), Quintana (2), Solsona (-), Diallo (-).

56 B.C MORABANC ANDORRA “B”: Almacellas(10), Galiano(4), Tarruell(5), Matute(-), Boixader(-), Llauradó(4), Bartolomé(18), Repiso(4), Capdevila(-), Valerio(4), Murillo(7)

El pròxim partit es el dia 24 d’Abril de 2016 a partir de les 12:30 a la pista del Sicoris98.