JORNADA 19 DE MARÇ DE 2016

INFANTIL GROC

El pròxim partit es el dia 3 d’Abril de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló de Pardinyes contra UE Horta 02.

PREMINI GROC

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI CB PARDINYES GROC perd a domicili contra el C. N. TARREGA. Un partit molt competit i molt treballat.

El partit va començar amb un molt bon primer parcial per part de l’equip visitant, guanyant amb clara superioritat respecte l’equip local. Tot i així, aquest avantatge fou anul·lada a base del sacrifici realitzat minut a minut per part del CN TARREGA. Quarts molt igualats, amb molt poca puntuació i encert, sobretot per part de l’equip visitant.

El partit es decidí a l’últim quart, amb un resultat a favor del equip local per la mínima diferència.

35 CN TÀRREGA:  Aiguade (2), Puiggenerons (5),Segui (-), Ahgbalo (-),Gabernet (2), Vidal (5), Bertran(-),Llanes (9), Ampurdancs (3), Farre (9), Fito (-).

34 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Espax (4), Oró (-), Lopez (4), Aguilà (2), Balcells (-),Nadal (-), Mauri (7), Ibars (5), Santiago (8), Moreno (-), Andueza (4).

El pròxim partit es el dia 9 d’Abril de 2016 a partir de les 10:00 al Pavelló Agnès Gregori contra Cervera.

JORNADA 20 DE MARÇ DE 2016

PREMINI NEGRE

Derrota davant un rival superior (pràcticament només van anotar 3 jugadors seus),en la qual vam anar de menys a més. Vam començar adormits, fluixos en defensa. Em quedo amb l’entrega, la lluita dels nens i nenes, sobretot en la segona part en la qual només vam perdre per 2 punts. A seguir treballant!!!

32 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Ramirez (4), Gomez (5), Capell P. (8), Capell M.(5), Ortiga (7), Ribes(-), Cobos(3), Capdevila (-), Sans (-).

64 CENG ESSENCIA:  Cagrol (-), Regue (2),Lopez (35), Martos (-), Regue (11), Coca (-), Sujeke (16), Rusu(-)

El pròxim partit es el dia 3 d’Abril de 2016 a partir de les 10:00 al Pavelló de Pardinyes contra Andorra “A”.

CADET GROC

Victòria còmoda davant del Cervera. Malgrat el resultat vam competir bé, vam tenir intensitat, agressivitat durant tot el partit. Això, unit a l’encert exterior va ser el que va definir el partit ràpidament per als nostres. Malgrat comptar amb solament 5 jugadors cadets, els infantils que van pujar ens van ajudar moltíssim per sobreposar-nos a les baixes.
Ara a gaudir de les festes i tornar amb les piles carregades per a la recta final de temporada!!!

82 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Benitez A. (3), Zheng (18), Sarrate D. (7), Benitez R. (-),Sarrate P. (19),Ibars (7), Sellart (5), Solsona (9), Rodriguez (14).

32 CB CERVERA MOBEL LINEA VERD:  Forn (3); Macías (2); Castells (23); Costa (-); Reig (-); Estrada (2); Picón (2).

El pròxim partit es el dia 2 d’Abril de 2016 a partir de les 18:30 a la pista del Maristes.

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Junior Groc del C.B.Pardinyes i el C.B Balaguer, amb el resultat final de 85 a 59 pels locals.

El partit va estar molt igualat durant els 20 primers minuts, amb l’equip visitant plantant cara e imposant un ritme de partit, que els hi resultava favorable.

A la represa, l’equip local va augmentar la seva intensitat defensiva, que els va permetre realitzar un gran nombre de contraatacs, i ampliar la distància del marcador, fins arribar a l’inici de l’últim quart 63-47. L’últim quart, els de Pardinyes van seguir amb la mateixa dinàmica aconseguint marxar del marcador deixant a l’equip rival en 20 punts durant els últims 20 minuts.

85 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Suranell (6), Zheng (-), Sanchez (11), Lesan (11), Garcia (6), Benavente (1), Herrandiz (34), Reulli (6), Kinsella (6), Jaimejuan (4), Quintana (-),Solsona (-).

59 EL CELLER DE L’ARNAU CB BALAGUER: Sabaly (5), Solanes (9), Camara (3), Gasso (3), Sanchez (-), Camacho (13), Jimenez (-), Borras (10), Companys (-), Bello (-), Escoda (16).

El pròxim partit es el dia 2 d’Abril de 2016 a partir de les 18:00 a la pista del Bellpuig.