JORNADA 30 D’ABRIL DE 2016

CADET NEGRE

El Cadet Negre del CB Pardinyes i el Maristes van jugar un bonic i disputat partit al pavelló dels col·legials que es va decantar al darrer quart a favor del Maristes per 70-61. El Pardinyes va sortir molt bé i molt endollat, amb un atac fluid i molt bé en defensa, fet que li va permetre marcar distàncies al començament del quart (6-15, min. 7).  El Maristes però, va reaccionar i li va tornar el parcial fins al final del quart (12-5) i que igualava el quart (18-20, min 10).El segon quart va ser pels col·legials, que poc a poc anaven imposant el seu joc aprofitant també les imprecisions i facilitats del Pardinyes en defensa. Així s’arribava al descans amb avantatge pel Maristes (38-32) i tot encara per decidir.

A la represa, el Pardinyes no aconseguia revertir la dinàmica, i mica en mica el Maristes es distanciava al marcador al final del tercer quart (55-45). Una reacció del Pardinyes va escurçar distàncies, i a base de triples ficava al Pardinyes de nou al partit i li donava emoció al matx (62-59, min 37).  Però, els esforços del Pardinyes no van tindre recompensa, i una nova estirada dels col·legials sentenciava definitivament el partit (70-61). En resum, un competit i entretingut encontre entre dos equips que ho van donar tot i van lluitar donant un bon espectacle.

70 CE MARISTES:  Capell (2), Guillen (19); Solans (3); Salanova (2); Bonet (4); Cazcarro (10); Miraball (28); Domingo (2).

61 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Robert Vilaseca (-); Alex Pelegrina (8); Eduard Teixidó (2);Joel Lopez (8); Joan Tamames (19); Gerard Cuéllar (3); Adrià Alandete(12); Miquel Plaza(-); Aleix Quiroga (9)

El pròxim partit es el dia 8 de Maig de 2016 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes contra Bellpuig.

INFANTIL GROC

Última jornada de l’equip infantil groc a la categoria INFANTIL A1, contra el segon classificat i un dels equips que tenen possibilitats de classificar-se per al  Campionat d’Espanya. Molt bon matx dels jugadors groc i negres tot i el resultat final desfavorable, si comparem en el partit de la primera volta a Lleida,  on els de Maresme van tancar marcador abans de la primera part. És la prova de la bona evolució dels jugadors infantils del C.B. Pardinyes. Felicitar a tot l’equip per la gran temporada realitzada. Ara toca treballar individualment per ser cada dia millors jugadors.

77 MASCULÍ MARESME 3V: Pedrero (4), Varderi (18), Villar (9), Haro (8), Freixas (10), Tomas (17), Claramunt (5), Fornes (2), Boetas (-), Barbecho (4).

57 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (6), Benavente (14), Sarrate, D. (8), Oró (-),Mauri (12),  Sarrate, P. (11),Ibars (6),Varela (-).

JORNADA 1 DE MAIG DE 2016

JUNIOR GROC

Partit entre el junior groc del C.B. Pardinyes  i el Binèfar, amb el resultat final de 81 a 73.

El  partit va començar amb domini dels de Pardinyes, imposant el seu ritme de joc i molt intensos defensivament, arribant al descans amb avantatge per als locals de +10.

A la represa, els de Binèfar van pujar el seu encert ofensiu  i la seva defensa, i van capgirar el marcador, entrant a l’últim període 60-61. Els 10 últims minuts van tornar a ser dominats per els de Pardinyes, que van tornar al joc de la primera part, dominant el partit i emportant-se la victòria (81-73), tot i el desencert en els tir lliures.

81 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Zheng (7), Sanchez (7), Lesan (8), Benavente (14), Herrandiz (16), Reulli (14), Pedescoll (3), Kinsella (2), Jaimejuan (4), Quintana (3), Diallo (5).

73 PINTURAS LEPANTO BINEFAR: Mora (16), Marques (-), Carrera (-), Santafe (2), Herrera (7), Rueda (-), Torres (20), Delmas (8), Marques (14), Sabes (2), Garcia (4).

El pròxim partit es el dia 8 de Maig de 2016 a partir de les 18:30 a la pista del CENG.