JORNADA 15 DE MARÇ DE 2014

CADET NEGRE

El Cadet Negre del Pardinyes ha acabat  perden per 66-46 davant el C.B.Balafia. Un parcial de 14-0 a favor dels locals, va fer que els de Pardinyes, anessin tot el partit darrere en el marcador, acabant el primer quart (21-12).El partit va començar amb un Balafia mot ficat en el  partit, i un Pardinyes amb una molt mala defensa, que va comporta la diferencia al marcador de 15 punts afavorint als locals. En aquestos primers 2 períodes van cometre  els visitants 28 faltes, acusa de la mala defensa.

La segona meitat va continuar la mateixa tònica, sols 2 minuts del 4 període, que l’equip visitant va començar a jugar més conjuntats i que van reduir la diferencia a 6 punts, semblava que es podia donar la remuntada. Però el Balafia va reaccionar, i els de Pardinyes van baixar el ritme de nou, van fer que el partit acabes -20 pels visitants.

66 C.B.BALAFIA:  Garcia, A.(-), Magdaleno, A. (10), Aleixos, J. (-), Grau, P.(5), Calero, J (-), Godia, P. (11), Trupita, A. (-),  Barrull, X. (21), Basco, P. (10), Prats, G. (-), Soto, I. (6), Torn, D. (3)

46 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Lawson, D.(3), Nieto, A. (2), Guallar, D (2), Figuerola, G. (2), Balde, D. (2), Bardaji   M.(1), Pou, H. (14), Pedescoll, A.(2), Martin, A. (4),  Kinsella, J. (12), Vilaseca, V. (2).

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Març de 2014 a partir de les 17:30  al Pavello Pardinyes  contra Sedis.

JUNIOR NEGRE

El FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE va perdre en la pista del PIFARRE BELLPUIG  per  un clar marcador de 66 a 28.

Durant els primers 20 minuts, es reflectia una superioritat en el marcador on la defensa local s’estava imposant als atacs visitant, encara així, l’equip local s’anava amb 20 punts d’avantatge al descans (34-14).  Com a conseqüència, d’una mala sortida dels vestuaris del Flor de Vimbodí, que provoca pèrdues de pilota i que l’encert capa cistella era dolent, encara així  els locals continuaven incrementant la diferencia en el marcador i aconseguien que en el tercer quart els visitants no anotessin cap cistella degut a una bona defensa del Bellpuig. Tot això, provocava que l’equip visitant anés incrementant la diferencia fins a finalitzar el tercer quart amb un avantatge de 37 punts.   En el darrer quart, l’igualtat prevaleix en la major part dels darrers minuts. Però, a pesar d’això, la diferencia s’anava incrementant poc a poc, fins a finalitzar el partit amb una diferencia favorable local de 38 punts. Encara aixì, cal remarcar la bona actitud defensiva del CB Pardinyes en molts minuts del partit.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Martinez  amb 11 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Garcia amb 25 punts del Pifarre Bellpuig.

66 PIFARRE BELLPUIG:  Garcia (25), Matas (3), Ticó (5), Pané (-), Salla (-), Solé (7), Pascual (-), Lopez JM (14), Vilamajo (8), Lopez L. (4).

28 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo(-), Sanchez(6), Rodriguez(-) , Martinez (11), Gonzalez (2), Charles (-), Dieye (2), Diallo (2), Balletbo (-), Quintana (5).

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Març de 2014 a partir de les 19:00  al Pavello Pardinyes  contra Agramunt.

JORNADA 16 DE MARÇ DE 2014

MINI GROC

Bon partit en línies generals del Flor de Vimbodí Pardinyes, que ha guanyat per una gran diferencia al Cappont (40-90). Excepte el primer quart on els grocs i negres han sortit mig adormits, els visitants han quallat un bon basquet durant tot el partit amb un joc alegre i directe en atac, i una bona defensa. Amb aquesta victòria el Flor de Vimbodí Pardinyes continua líder en solitari a la classificació. Això si, cal seguir treballant molt dur als entrenaments per acabar la temporada el millor possible. Felicitats!

45 CAPPONT 02-03:  Blazquez (-), Berna (3), Gimenez (-), Guiu (6), Ortega (9), Boneu (-), Gonzalez (5), Vidal (6), Palleja (7), Sarrat (4).

95 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Varela (7), Inglada (3), Ariño (6), Sellart (13), Mauri (23), Garcia (33), Oró (6), Benavente (30).

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Març de 2014 a partir de les 12:00  al Pavello Agnes Gregori  contra Tarrega02.

MINI NEGRE

El partit corresponent a la jornada 8 del Campionat territorial Mini de la 2a fase del grup 2 va enfrontar al C.B. Almenar i el C.B. Pardinyes, on el conjunt visitant va endur-se una treballada victòria en un partit molt igualat, amb un resultat final de 40 a 49.

El partit no va ser gens fluït, va haver-hi pocs contraatacs i poques jugades trenades i elaborades. Cada període estava molt igualat amb poques diferencies al marcador, fins arribar al sisè període on els nens visitants van tenir més encert i van poder distanciar-se en el marcador i endur-se un partit molt igualat.

40 C.B. ALMENAR: Marco.A (-), Fiol (10), Lladanosa.A (2), Gracia (3), Marco. P (-), Malla (11), Escartin (-), Olacia (10), Goixart (-), LLadanosa.P (4).

49 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Inglada (8), Escribano (6), Aguila (8), Puigfel (4), Romero (9), Jordan (-), Lacambra (-), Ortiga (6), Bubé (6), Sanfeliu (2).
El pròxim  partit es  el  dia 23 de Març de 2014 a partir de les 9:30  al Pavello Pardinyes  contra Alpicat.

PREMINI

El partit corresponent a la jornada 11 del Campionat Territorial Pre-mini masculí del grup 1 que disputava el C.B. Pardinyes i el C.B. Cervera es va decantar per a l’equip local, el C.B. Pardinyes amb un marcador final de 66 a 30.

El partit va estar dominat en tot moment pels jugadors locals exceptuant un període on els visitants van dominar. Els nens del barri de Lleida van imposar el seu joc des de l’inici i poc a poc van anar eixamplant la diferència.

66 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES: Quintana (3), Jordan (-), Hidalgo (9), Aguila (2), Vilaseca (6), Dhiman (23), Dieye (4), Domínguez (4), Capell (10), Pérez (5), Dolcet (-).

30 C.B. CERVERA: Pedros (5), Castaño (8), Marsel (4), Cañal (2), Albareda (6), Bordell (5), Guiu (-), Gall (-), Vila (-).

El pròxim  partit es  el  dia 6 d’Abril   de 2014 a partir de les 11:15  a la pista del Sedis.

CADET  GROC

El passat diumenge dia 16 d’Abril, es va disputar el primer partit de la segona volta de la lliga interterritorial cadet, entre el equip cadet groc de la flor de Vimbodi Pardinyes i el C.B Sant Adrià. Després d’haver encaixat una derrota contra el Sant Adrià per 70 punts de diferencia en el primer partit de lliga, els jugadors lleidatans tenien ganes de demostrar la seva progressió envers l’inici de la lliga, i així ho han fet. Han demostrat un canvi d’actitud, d’intensitat i de ritme que els ha permès marxar al descans amb una diferencia de 13 en contra, tots ells, fruits d’errors ofensius causats per una manca de concentració en alguns moments puntuals dels jugadors.

Tot i això, a la represa del partit, els jugadors de CB Pardinyes ho han seguit intentant, però el desencert de cara a cistella els ha passat factura i mica en mica, desanimats per la impotència de no poder vèncer el partit, han baixat els braços, deixant facilitats ofensives al equip visitant, que els ha permès marxar del marcador amb un resultat molt millor que el de la primera volta, però més abundant del que es va observar a la pista.

33 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC:  Sánchez (5), Previtera (-), Fons(-), Jaimejuan(-) ,Balletbo (3), Lesan (12), Padilla (2), Quintana (5), Herrándiz (2), Calzada (4)

82 U.B. SANT ADRIÀ: Garcia (7), Erencia(3), Almansa (-), Manzanera (2), Tuesta (2), Campana (5), Rodríguez (24),Talaveron (16), Rodríguez (14), Hurtado (9), Latorre (-)

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Març  de 2014 a partir de les 16:00  a la pista del Reus.

INFANTIL

L’Infantil del CB Pardinyes va guanyar un partit sense historia ja que l’equip rival només es va presentar amb 7 jugadors. Partit guanyat abans de començar i jugat en format FIBA.

L’Equip local va anar de menys a mes. Va començar el partit molt dubitatiu i amb molts problemas per defensar el bloqueig directe de l’equip rival, fet que els hi complicava sortir ràpid al contratac. A mesura que avançava el partit els nens de Pardinyes van saber com defensar l’equip rival i van poder fer canastes fàcils, gracies també a la defensa pressionant que van realizar. A l’últim periòde fins hi tot es van adornar amb bones jugades d’equip.

En definitiva, un altre partit guanyat en la segona fase. A continuar millorant!

70 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Vilaseca (2), Pelegrina (2), Tesan (8), Sellart (13), Teixido (-), Lopez (6), Tamames (4), Vera (13), Alandete (22).

37 CN TARREGA: Pelaez (4), Muñoz (1), Nadal (16), Rodriguez (-), Rovira (10), Hernandez (4), Reyes (2).

El pròxim  partit es  el  dia 30 de Març de 2014 a partir de les 16:00  al Pavello Pardinyes  contra BinefarB.

JUNIOR  GROC

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC aconsegueix una nova victòria gracies al gran inici amb un parcial de 19 a 2 contra el CB MOLLERUSSA.

En les primeres comparses del partit, la concentració i la bona intensitat defensiva dels jugadors locals va permetre recuperar un gran nombre de pilotes i anotar cistelles amb facilitat. Aquesta situació quedava reflectida en el marcador amb un parcial de 14 a 0.  Desprès d’un temps mort de l’entrenador visitant,  el CB Mollerussa va  començar a incrementar la intensitat i el partit en quant a disputa s’igualava ja que en el segon període el parcial va ser de 13 a12. A la tornada dels vestidors, tot i l’avantatge en el marcador, els jugadors del CB Pardinyes no es van relaxar i amb la dinàmica de treballar en cadascuna de les accions del joc van pogué incrementar l’avantatge  encara una mica més. La intensitat defensiva dels jugadors locals va ser clau per la victòria. Els màxims anotadors del partit van ser:  Suranell  amb 17 punts  del CB Pardinyes Groc La Flor de Vimbodi i Belic amb 12 punts del CB Mollerussa.

56 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC:   Kora (4), Suranell (17), Porta (4), Salem (-),  Mayoral (6), Calzada (-), Marias(5), Giné(7), Peinado(13).

32 CB MOLLERUSSA:  Ennachaf (6), Altisent (-), Pont (-), Lacruz (1), Salvador (7), Domingo (2), Vall (2), Fernández (2),  Belic (12).

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Març  de 2014 a partir de les 16:00  a la pista del Sedis.