JORNADA 18 DE GENER DE 2014

INFANTIL

El pròxim  partit es  el  dia 1 de Febrer de 2014 a partir de les 19:30 a la pista del Binefar «B».

JUNIOR NEGRE

El  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre va guanyar en la seva visita a la pista del BAC Agramunt per 34-68, el que representa la segona victòria de la temporada.

En la primera part, el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre degut a la activa actitud defensiva del 1×1 central, a partir de ajudes defensives i al encert capa cistella propiciat de un bon moviment de pilota davant  la defensa zonal de l’equip local, tot això, provocava que el CB Pardinyes s’anés al descans amb un marcador favorable de 19-30. En canvi,  al tercer quart, el Flor de Vimbodi va incrementar encara més el seu nivell defensiu i continuava realitzant atacs molt agressius capa cistella que provocaven molts cistelles davall de l’aro o faltes personals de tir. Amb tot això, l’equip visitant continuava incrementant  la renta favorable fins als 21 punts al finalitzar el tercer quart (24-45). En el darrer quart continuava la tònica dels anteriors quarts amb una bona defensa per part dels visitants que provocaven errades en l’atac local, fins al punt que a falta de 3 minuts per finalitzar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes guanyava per 39 punts (27-66). En els últims minuts, l’equip local maquillava el marcador fins a finalitzar el partit amb un marcador favorable visitant per 34-68.

Els màxims anotadors del partit van ser: Farras  amb 13 punts del BAC Agramunt  i Gallardo  amb 19 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

34 BAC AGRAMUNT:  Cuñat (-), Fito (10), Tallavi (2), Rodriguez (3), Vadillo (3), Farras(13), Ros(3), Bernaus (-), Ferre (-), Guixe (-).

68 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (19), Dieye (8), Rodriguez (10), Martinez (2), Gonzalez (7), Charles (10), Macarro (2), Diallo (10).

El pròxim  partit es  el  dia 2 de  Febrer de 2014 a partir de les 19:00 al Pavello Mun. Olímpics de Lleida contra Alpicat.

CADET GROC

En la primera jornada del cadet groc del C.B. Pardinyes en la fase Interterritorial contra la U.B. Sant Adrià es va poder veure l’eleva’t nivell dels equips que formen aquesta lliga. Inicialment i fins al minut 7 de partit, el marcador estava empatat 10-10 però, aleshores una pressió asfixiant de l’equip local, els va permetre escapar-se en el marcador. Aquesta diferència es va anar augmentant tot i petits minuts de revolució del C.B. Pardinyes que els permetia neutralitzar la gran anotació de l’UBSA, però finalment els de Sant Adrià van aconseguir una còmode victòria (120-51).

Cal donar importància a l’actitud immillorable i a la intensitat que el C.B. Pardinyes va mostrar en tot el partit malgrat, que finalment el marcador demostra una major diferència d’equips de la que es va veure en el camp.

120 U.B. SANT ADRIÀ: Farcia (8), Erencia (-), Almansa (-), Manzanera (18), Carrasco (6), Campana (7), Rodríguez (16), Comas (4), Rodríguez (2), Hurtado (12), Latorre (21)

51 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sánchez (1), Reulli (6), Previtera (-), Fons(-), Jaimejuan (2), Balletbo (3), Lesan (12), Padilla (2), Quintana (12), Herrándiz (7), Balde, Calzada (6)

El pròxim  partit es  el  dia 26 de Gener de 2014 a partir de les 16:00 al Pavello Pardinyes  contra Salle-Ploms Reus.

ESCOLA

El passat diumenge els nens de l’Escola del Club van disputar la primera trobada de l’any a Balaguer. Respecte a la trobada anterior vam poder observar una millora pel que fa a la defensa; les ganes de voler ficar cistella fan que vagin a recuperar la pilota als contrincants sense por. Poc a poc es van passant més la pilota i  finalitzant a cistella amb entrades ben fetes. Tots els jugadors van passar-ho molt bé.

JUNIOR GROC

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC perd contra el SEDIS ALTA CONSULT, un rival que va de menys a més per un ajustat 55-62.

Els dos primers quarts van estar regits  per la gran igualtat entre ambos equips. Tot i això l’equip local aconseguia anar al descans 6 punts per sobre en el marcador. A la tornada dels vestidors, els jugadors del Sedis van incrementar l’intensitat  defensiva que juntament a la manca d’actitud dels jugadors locals i el poc encert ofensiu van afavorir que els visitants donessin la volta  al marcador. Al darrer període, tot i l’esforç dels jugadors del Pardinyes per tornar-se a posar per davant no varen ser suficients.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Peinado amb 19 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Garcia i Lluch amb 13 punts respectivament del Sedis Alta Consult.

55 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Porta (5), Suranell (13), Salem (2), Mayoral(-), Marias(7), Giné(2), Kora (7), Calzada (), Peinado(19).

62 SEDIA ALTA CONSULT: De Ahumada (-), Garcia (13), Ibàñez (-), Ribera (12), Ausas (11), Lluch (13), Ribes (2), Mir (-), Miret (7), Fondevila (-), Molinè (4), Marsino (-).

El pròxim  partit es  el  dia 25  de Gener de 2014 a partir de les 16:00 a la pista del Tarrega.

MINI NEGRE

Dues cares del mini negre del Club Bàsquet Pardinyes en l’enfrontament d’aquest cap de setmana contra el Bàsquet Almenar. Per un costat, els quatre primers quarts on l’Almenar ha estat molt superior a l’equip local ja que han sortit molt adormits i sense ganes de jugar el partit, això ha fet que l’equip visitant arribés a la mitja part amb 18 punts d’avantatge. Per un altre costat, tota la segona part els jugadors de Pardinyes han demostrat que si estan concentrats, motivats i amb ganes de jugar, ho poden fer molt bé; i així ha estat que han remuntat i han acabat imposant-se per quatre punts.

50 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Sabaté (2), Inglada (4), Aguilà (13), Puigfel (8),  Romero (10), Jordan (-), Sanfeliu (6), Escribano (-),Masich (-),  Bubé (7)

46 B.C.ALMENAR: Fiol (2), Roig (8), Malla (16), Gracia (2), Marco (3),  Marco (11), Escartín(-), Olacia (4).

El pròxim  partit es  el  dia 26  de Gener de 2014 a partir de les 10:00 a la pista del Alpicat.

MINI GROC

Partit disputat entre dos grans equips de la categoria on el resultat final no reflecteix la igualtat entre els dos equips. Els jugadors del Pardinyes han sortit a la pista molt concentrats i motivats sabent que al davant tenien un molt bon equip i que si es relaxaven podrien tenir algun ensurt. Això ha fet que quart a quart el Club Bàsquet Pardinyes hagi anat augmentant la diferència en el marcador. El joc vistós en una bona defensa sobretot individual de cada jugador més els contraatacs realitzats al recuperar la pilota ha fet que l’equip local acabés tancant el marcador en el setè quart. Felicitar a l’equip per la feina ben feta però això no acaba aquí, a seguir treballant pel següent partit.

95 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: García (12), Ariño (14), Benavente (20), Inglada (2),  Oró (-), Casals (11), Mauri (20), Varela (16), Sellart (10), Forcada (-)

45 CAPPONT 02-03: Blazquez (7), Perna (6), Jiménez (7), Guiu (-), Ortega (11), Boneu (-), Gonzalez (2), Vidal (4),  Palleja (5), Sarrat (5)

El pròxim  partit es  el  dia 25  de Gener de 2014 a partir de les 12:15  a la pista del Tarrega 02.

CADET NEGRE

En la primera jornada de la segona fase, el cadet negre del Pardinyes ha guanyat  per 61-41 , al C.B.Balafia.

Els dos equips van sortir  molt igualats, en un primer quart, on la diferencia va ser molt poca, a favor dels locals(16-11).Un segon període amb moltes interrupcions, va sostenir al Balafia al partit gràcies, als tirs lliures, de les faltes comeses pels locals, empatant aquet parcial(16-16), arribant a la mitja part 32-27 per als locals.

El tercer quart va seguir la mateixa dinàmica que el segon, moltes faltes comeses pels locals, però, sense tanta eficàcia als tirs lliures dels visitants, en canvi el Pardinyes amb velocitat, van aconseguir el parcial d’aquet quart (14-09), deixant el partit per decidir-se en l’últim quart 46-38. L’últim període va seguir la mateixa dinàmica de diferencia de faltes comeses, i  el desencert des de la línia de tir lliures  dels visitants. Moment que van aprofitar els locals per ampliar la seva diferencia  al marcador i tancar un partit molt dur(15-03). Resultat final del partit va ser 61-41.

61 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Lawson, D.(1), Nieto, A. (-), Guallar, D (5), Figuerola, G. (3), Balde, D. (6), Bardaji, M. (4), Pou, H. (-), Martin, A. (4), Kinsella, J. (19),  Catalan, X.(11), Vidal, P. (4), Vilaseca, V. (4).

41 C.B.BALAFIA: Garcia, A. (5), Magdaleno, A. (5), Aleixos, J. (4), Grau, P. (5), Calero, J. (2), Trupita, A.(-), Barrull, X. (14), Blasco, P. (5), Prats, G. (-), Soto, I. (-), Torn, D. (1)

El pròxim  partit es  el  dia 26  de Gener de 2014 a partir de les 17:30 a la pista del Sedis.