JORNADA 3 DE MAIG DE 2014

INFANTIL

L’Infantil del CB Pardinyes va guanyar un partit més complicat que el que senyala el resultat final. L’equip local va anar de menys a més. Va començar el partit molt lent, amb poc ritme i amb molts problemes per defensar el bloqueig directe de l’equip rival, fet que els hi complicava sortir ràpid al contraatac. A mesura que avançava el partit els nens de Pardinyes van saber com defensar l’equip rival i van poder fer cistelles fàcils, gracies també a la defensa pressionant que van realitzar.

En definitiva, un altre partit guanyat en l’últim partit de la segona fase. A per la Final a 4!

31 CB SECÀ SANT PERE: Hernandez (-), Perez (8), Roca (7), Sastre (5), Gallego (-), Tribó (3), Lopez (-), Aguilera (7), Moya (-).

75 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Vilaseca (-), Pelegrina (2), Tesan (17), Sellart (2), Teixido (2), Lopez (-), Tamames (6), Vera (14), Zheng (18), Alandete (14).

JORNADA 4 DE MAIG DE 2014

ESCOLA/PREMINI

Foto Trobada Bàsquet Final a la Seu D'Urgell

Foto Trobada Bàsquet Final a la Seu D’Urgell

JUNIOR GROC

Partit obert fins el darrer minut on el FLOR VIMDODI PARDINYES GROC aconsegueix una ajustada victòria davant el CB CAPPONT per dos punts de diferència.

En el primer quart, la manca de ritme dels dos equips feia que fos molt complicat anotar. Desprès del primer període, l’encert dels dos equips juntament amb la feblesa defensiva oferia a l’espectador un joc molt més vistós amb gran encert ofensiu. Amb aquesta dinàmica es va arribar al descans amb el resultat de 26 a29 a favor dels visitants. A la represa, el Pardinyes de forma puntual va augmentar la intensitat defensiva fet que els va permetre situar-se diverses vegades 10 punts per sobre en el marcador. Els jugadors del Cappont en cap moment van baixar els braços i amb caràcter van reduir la diferència a tan sols 2 punts a falta de dos minuts. Tot per decidir, va oferir un final a cara o creu on finalment la balança es va decantar a favor de l’equip visitant.

Els màxims anotadors del partit van ser: Suranell amb 12 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Salcedo amb 19 punts del CB Cappont.

53 CB CAPPONT: Vila (3), Chen (2), Salcedo (19), Gabal (2), Vidal (-), Farre (9), Blanco (-), Solé (6), Gallardo (10), Perez (2).

55 FLOR VIMDODI PARDINYES GROC: Porta (7), Suranell (12), Salem (-), Mayoral(2), Marias(7), Giné(2), Kora (10), Herrandiz (4), Calzada (2) Peinado(9).

El pròxim partit es el dia 11 de Maig de 2014 a partir de les 19:00 al Pavello Pardinyes contra Penya Fragatina.

MINI NEGRE

Aquest cap de setmana partit senzill pel mini negre del Pardinyes ja que s’enfrontava a l’últim classificat el C.N.Tàrrega 04 on tots els seus jugadors són preminis, per tant, més petits. Tot i ser un partit còmode, els jugadors del Pardinyes han treballat molt bé en defensa i en el contraatac anotant fàcilment. Felicitar a l’equip per aquesta temporada.

83 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Sabaté (7), Ortiga (6), Aguilà (11), Puigfel(20), Romero (14), Jordan (6), Sanfeliu (4), Escribano (-), Masich (4), Inglada (5), Bubé (6)

33 C.N.TARREGA 04: Martinez (5), Puig (-), Pererva (3), Castillero (13), Sarri (-), Puig (2), Ribalta (4), Valls (6)

MINI GROC

Últim partit de la segona fase que enfrontava als dos primers classificats de la lliga, però ningú hagués dit que no havia res en joc, ja que les graderies del municipal de Pardinyes feien goig de veure i es respirava un agradable ambient de basquet. Tots dos equips van sortir a per totes, saben que és probable que tots dos equips és tornin a trobar a la final de la setmana que ve que és disputarà al pavelló Barris Nord de Lleida. Per aquest motiu tots dos equips van jugar al límit i cometen molts errors fruit dels nervis als que ja no ens tenien acostumats. Al final una victòria mes pels locals que tanquen aquesta segona fase sense perdre cap partit.

87 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Garcia (3), Ariño (12), Benavente (14), Inglada (0), Oró (2), Casals (10), Mauri (20), Varela (12), Sellart (14).

41 PASSARO HOME CB BELLPUIG: Minguell (6), Sistero (13), Jordan (2), Fabregat (-), Marti (12), Petit (4), Solana (1), A. Safont (3), M. Safont (-), Salisi (-)

CADET NEGRE

L’últim partit de la temporada ha començat amb un Flor de Vimbodí Pardinyes Negre molt endollat que ha sorprès a l’equip visitant marxant al primer quart amb 5 punts de diferència i havent deixat només amb 9 al Cappont 99. Però després d’aquest gran inici, l’equip local no ha tingut continuïtat ja sigui per la pressió o per la defensa zonal que ha proposat el Cappont 99 i que els hi ha permès anar a la mitja part amb un avantatge de 3 punts.

Després de la mitja part, l’equip local ha sortir adormit i no ha reaccionat fins ben entrat el tercer quart, tot i que no li ha servit per eixugar diferències que serien importantíssimes de cara al resultat final.

L’últim quart ha estat un monòleg del tercer però en els últims 2 minuts, el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre ho ha volgut arreglar tot i que ja era massa tard i només els hi ha servit per a maquillar el marcador final de 51 a 61.

51 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Lawson-Body (6), Nieto (-), Guallar (6), Figuerola (-), Balde (9), Bardají (2), Pedescoll (-), Arrunategui (-), Martin (4), Kinsella (18), Vidal (4), Vilaseca (2)

61 CAPPONT 99: Perez (-), Bach (-), Molinos (-), Vila (2), Perez (-), Dominguez (9), Guiu (5), Gisbert (18), Sole (11), Pere (3), Puig (9), Salcedo (2)

JUNIOR NEGRE

El FLOR VIMDODI PARDINYES NEGRE guanya a casa per 66 a 46 contra el C.B. Seca Sant Pere, en un partit marcat pel bon inici defensiu dels locals.

En el primer quart, el encert ofensiu dels locals en els darrers minuts del quart va permetre que aquests es situessin 11 punts per sobre en el marcador. Al segon període, l’equip visitant va igualar el marcador en els primers 3 minuts del quart i a partir de llavors, l’equip local va anar incrementant la diferencia, desprès de tornar al nivell defensiu del primer quart, i això va permetre als locals anar-se’n al descans 16 punts per sobre. A la tornada dels vestidors, a pesar de la manca de concentració a nivell defensiu dels jugadors de CB Pardinyes i d’un mal encert capa cistella per part dels dos equips feia que el CB Pardinyes encaminés els darrers 10 minuts amb 12 punts d’avantatge. En el darrer quart, els locals varen començar a tenir clars contraatacs i tirs sols a partir del rebot tan ofensiu com defensiu i d’una bona defensa individual i els permetia anar incrementant l’avantatge. Tot això feia que el CB Pardinyes, finalitzes el partit amb una diferencia al seu favor de 20 punts a sobre (66-46).

Els màxims anotadors del partit van ser: Lesan amb 21 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Benabente amb 17 punts del C.B. Seca Sant Pere.

66 FLOR VIMDODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (2), Dieye (4), Sanchez (-), Lesan (21), Rodriguez (8), Balde (5), Martinez(4), Gonzalez (4), Charles (7), Macarro (4), Diallo (4), Reulli (3)

46 C..B. SECA SANT PERE: Benabente (17), Roque (9), Soler (4), Capell (1), Perez (-), Guiral (10), Sanhano (2), Gine (3), Mayorga (-)

El pròxim partit es el dia 10 de Maig de 2014 a partir de les 16:00 a la pista del Calaf.