JORNADA 22 DE FEBRER DE 2014

JUNIOR NEGRE

Un partit on un darrer quart condemna el FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE i perd per 56 a41 a favor del C.B. Seca Sant Pere.

En el primer quart, el encert ofensiu dels locals en els darrers minuts del quart va permetre que aquests es situessin 4 punts per sobre en el marcador.  Al segon període, l’equip visitant va igualar el marcador i durant molts minuts va haver un constant intercanvi en el marcador fins a falta de dos minuts on l’equip local va agafar l’iniciativa , que els van permetre anar al descans 5 punts per sobre. A la tornada dels vestidors, a pesar de la manca de concentració a nivell defensiu dels jugadors de CB Pardinyes i  d’un mal encert capa cistella per part dels dos equips feia que el CB Seca Sant Pere encaminés els darrers 10 minuts amb solament 6 punts d’avantatge. En el darrer quart, els locals varen començar a tenir clars contraatacs, a partir d’una defensa zonal  i els permetia anar incrementant l’avantatge. Tot i així el poc encert dels jugadors del Pardinyes duarant tot el partit, els van passar factura ja que no van poder capgirar el resultat.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Reulli  amb 9 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Cano amb 20 punts del C.B. Seca Sant Pere.

56 C..B. SECA SANT PERE: Benavente (12), Roque (1), Soler (-), Capell (8), Perez (2), Guiral (11), Sanhano (-), Gine (2), Cano (20), Mayorga (-)

41 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Reulli (9), Dieye (5), Lesan (1), Rodriguez (2), Herrandiz (4), Martinez(4), Gonzalez (8), Charles (2), Macarro (1), Diallo (5).

El pròxim  partit es  el  dia 2 de Març de 2014 a partir de les 17:00  al Pavello Pardinyes  contra Calaf.

JORNADA 23 DE FEBRER DE 2014

PREMINI

El partit corresponent a la jornada nou, del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, que enfrontava el C.B. Pardinyes i el BAC Agramunt, va acabar amb victòria local amb un marcador de 79 a 29.

Partit on els nois del C.B. Pardinyes van sortir des del primer període amb les idees clares pressionant a tota la pista i no deixant respirar al conjunt visitant. Així es va obrir una escletxa al marcador que poc a poc s’anava fent més gran, resultant el marcador final de Pardinyes 79 Agramunt 29.

79 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES: Dhiman (6); Gómez (4) Tersa (4); Quintana (10); Vilaseca (2); Perez (12); Dolcet (2) Capell (17); Dieye (6); Aguila,(5); Dominguez (11); Jordan (-)

29 BAC AGRAMUNT: Savat(6), Marsa(4), Sole(-), Tavernon(5), Pijuan(7), Alonso(-), Muixi(7), Zurita(-), Bernaus(-), Serra(-).

El pròxim  partit es  el  dia 1 de Març  de 2014 a partir de les 12:00  a la pista del Força Lleida.

MINI GROC

Bon partit del mini groc aquest cap de setmana, que va obtindré una victòria relativament còmoda gracies a la superioritat física enfront del seu rival. Va haver-hi moments de tots colors, en alguns períodes és va caracteritzar per una bona defensa i rapides accions de contraatac com per exemple en el quart període que el resultat va ser de 26-0. En altres la dinàmica era totalment al contrari, relaxament en defensa que provocava un relaxament ofensiu  i una mica de desordre en atac ja que havia poc moviment dels jugadors sense pilota. En general una victòria fàcil que ens deixa una setmana més sense conèixer la derrota en aquesta segona fase.

La setmana vinent l’equip descansa, i la següent ens enfrontarem al CB Bellpuig, l’altre coco del grup, també invicte aquesta segona fase.

80 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Garcia (21), Ariño (13), Benavente (12), Inglada (2), Oró (2), Casals (21), Mauri (11), Varela (16), Sellart (14), Forcada (-)

30 BC RIVER ANDORRA: Almacellas (-), Tarruem (-), Macias (2), Garcia (-), Blanch (-), Vergens (2), Nogues (-), Obiols(19), Cruz (5), Frases (2), Palacios (-).

INFANTIL

El pròxim  partit es  el  dia 9 de Març de 2014 a partir de les 16:00  al Pavello Pardinyes  contra Seca.

MINI NEGRE

Partit disputat el diumenge pel matí al pavelló de Pardinyes. L’equip Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut d’un punt en un partit molt ajustat entre els dos equips. L’equip de Maristes ha anat augmentant l’avantatge en el marcador quart rere quart fins que en el setè quart un parcial de 18 a 2, l’equip de Pardinyes ha capgirat el marcador. L’últim quart el poc encert de cara a cistella ha fet que el partit es decantés cap a l’equip visitant.

45 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Romero (4), Sanfeliu (2), Bubé (7),  Puigfel (8), Aguilà (14), Jordan (2), Lacambra (-), Inglada (2), Sabaté (2), Masich (4), Ortiga (-), Escribano (-)

46 MARISTES MONTSERRAT: Paredes (6), Barroso (7), Pallas (2), Clariana (7), Ricart (-), Casañe(2), López (8), Peralta (2), Delgado (-), Albert, (-), Cazcarro (8), Pallas (-)

El pròxim  partit es  el  dia 8 de Març  de 2014 a partir de les 10:45  a la pista del Tarrega04.

CADET  GROC

El partit que va enfrontar el CB Mollet amb el Flor de Vimbodi Pardinyes Groc va mostrar la gran desigualtat que existeix a dia d’avui entre els equips de la lliga interterritorial i el equip lleidatà.

Tot i la gran il·lusió en la que van iniciar aquesta aventura, el equip cadet del CB Pardinyes esta tenint moltes dificultats per adaptar-se al ritme i la intensitat que requereix aquesta lliga. A pesar d’això es poden observar petites mostres de millora que de ben segur tindran els seus fruits en un futur.

104 CB MOLLET B:  Raga(2), Barrintes (5), Sanchez (8), Ruiz (8), Denuc (14), Gondincrust (7), Mora (12), Rey (24)  Lopez(14), Garcia (12), Lopez (14),  Lara (9)

37 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Reulli (9), Fons (2), Jaimejuan (-), Balletbo (-), Lesan (8), Padilla (3),Herrándiz (4), Calzada (2) Morell (-), Larrull (2) Previtera(-), Quintana (7).

El pròxim  partit es  el  dia 9 de Març de 2014 a partir de les 12:30  al Pavello Pardinyes  contra AECAM 1.

CADET NEGRE

El partit entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre i el CB Borges Verd A no ha tingut gaire història degut a la poca intensitat i concentració de l’equip local des de l’inici del partit. La diferència s’ha anat inflant de mica en mica exceptuant els primers 5 minuts del tercer quart on el CB Pardinyes s’ha posat mans a la feina. Tot així fins al 33 – 83 final.

33 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Lawson-Body (2), Nieto(-), Guallar (2), Balde (7), Bardají (-), Pou (12), Pedescoll (-), Arrunategui (-), Martin (-), Kinsella (8), Vidal (-), Vilaseca (2)

83 CB BORGES VERD A: Ollé (2), Boldu (3), Prats (20), Padro (-), Borras (-), Farran (5), Yeste (15), Sanchez (-) , Cabezas (-), Fabregat (13), Prats (25)

El pròxim  partit es  el  dia 9 de Març  de 2014 a partir de les 11:00  a la pista del Cappont99.

JUNIOR  GROC

El FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC aconsegueix la tercera victòria davant el CB CAPPONT en un partit molt disputat.

Els dos primers quarts del partit van estar marcat per la baixa anotació deguts a una bona pressió dels locals i una defensa en zona dels visitants. Al descans el marcador indicava 26 a 23 on cap dels dos equips aconseguia imposar el seu joc. A la tornada dels vestidors, les defenses es varen diluir i les accions ofensives prenien protagonisme afavorint que el joc fos  més vistós i dinàmic. El CB Pardinyes va aconseguir una petita escletxa de 8 punts  en el marcador, abans d’encarar el darrer període.  En els darrers 10 minuts el bon encert des de la línia de 6,25 i les ràpides transicions ofensives dels jugadors locals van encaminar la victòria.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Idrissa amb 18 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Farre  amb 17 punts del CB Cappont.

73 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Porta (9), Suranell (17), Salem (2),  Mayoral(3), Marias(3), Giné(7), Kora (18), Peinado(14).

57 CB CAPPONT:  Chen (6), Salcedo (16), Gabal (-), Vidal (-), Farre (17), Blanco (-), Solé (-), Gallardo (16), Gisbert (2).

El pròxim  partit es  el  dia 1 de Març  de 2014 a partir de les 11:15  a la pista del Penya Fragatina.