JORNADA 5 D’ABRIL DE 2014

INFANTIL

El pròxim  partit es  el  dia 27 d’Abril  de 2014  a partir de les 16:00  al Pavello Pardinyes  contra Bellpuig.

CADET  GROC

En l’enfrontament entre el equip Cadet groc del CB Pardinyes i Lestonnac A, tot i que el resultat final no reflexa l’igualtat entre els dos equips i que per tant, queda el marcador final força distanciat entre els dos conjunts. Es va poder veure un del partits més disputats que va poder fer front l’equip lleidatà, fins al punt que en els minuts inicials guanyava per 1-8, però, la manca d’encert capa cistella, va pesar molt per als lleidatans. Es va poder veure una gran millora del equip debutant en la categoria que tot i la falta d’encert capa cistella, van disputar dos dels quatre períodes, fins al punt de guanyar el tercer quart, a base de treball i una bona actitud defensiva en moltes estones del partit. Sense cap dubte, sembla que aquests nois prosperen setmana a setmana.

61 LESTONNAC A: Vidal (2), Admetlla (2), Tomas (2), Torcal (3), Fernandez (2), Villanueva (4), Ballares (-), Antonio (21), Valldosera (-), Bori (-), Nogue (1), Serra (24)

30 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sánchez (-), Lesan (4), Previtera (-), Herrándiz (7), Reulli (3), Calzada(2), Morell (3), Larrull (-), Balletbo (-), Jaimejuan (1), Fons(-), Quintana (10).

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Abril  de 2014  a partir de les 16:00  al Pavello Pardinyes  contra CornellaB.

JORNADA 6 D’ABRIL DE 2014

ESCOLA

El passat diumenge 6 d’abril va tenir lloc a Guissona la penúltima trobada d’escoles de bàsquet de la província de Lleida on els nostres jugadors van mostrar una millora respecte l’última trobada disputada. Els antics problemes per sortir desperts a pista van ser inexistents i el nivell de joc va ser suficient en els dos equips per poder incomodar els rivals durant la primera franja de partits.

Després del descans, el baix número d’efectius va ser la possible causa d’un menor rendiment en els últims períodes dels partits. No obstant, hi ha evidències de la millora dels aspectes ofensius i defensius que els nostres jugadors han d’anar adquirint. Així doncs, encarem la recta final de la temporada esperant amb moltes ganes l’última trobada a la ciutat del bàsquet d’aquest 2014, la Seu d’urgell.

PREMINI

El partit corresponent a la jornada 13, del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre el Sedis Quiosc Bar El Passeig  i el C.B. Pardinyes es va jugar al pavelló municipal de La Seu d’Urgell i va acabar amb victòria visitant per un 32 a 46.

El partit va estar molt igualat, amb poques diferències i algunes alternances per a cada equip al marcador. Al final de la primera part el C.B Pardinyes anava guanyat només per un punt de diferència. A la represa l’equip visitant va sortir amb més força i es va distanciar, però al setè període va tornar a igualar-se el resultat.  I no va ser fins l’últim període, on els nois del barri de Lleida van decidir el partit amb un parcial de 0 a 10, fent un gran bàsquet tant defensiu com ofensiu.  A falta d’un partit per acabar la lliga regular el C.B. Pardinyes ja està classificat per a la Final a Quatre de la categoria.

32 SEDIS QUIOSC BAR EL PASSEIG: Foix, (7); Baque, (9); Companys(-);Escales (7); Gascon (-);Casal (5); Paredes (2); Tomas (-); Vilalta (2)

46 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Tersa (2); Quintana (5); Vilaseca (19); Dolcet (-); Hidalgo (4); Capell (5); Dieye (2); Aguila (9); Jordan (-)

MINI GROC

Partit molt desigualat entre el Flor de Vimbodí Pardinyes i el CB Cervera,  que son any de diferencia més petits i en aquesta edat és molt físicament. Tot i així els locals van sortir a per totes, a treballar per millorar i van tenir una bona intensitat defensiva que els va permetre córrer el contraatac i anotar cistelles fàcils. Cal felicitar als visitants, ja que mai van baixar els braços i van seguir competint i lluitant fins al final.

62 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Garcia (21), Ariño (18), Benavente (12), Inglada (-), Oró (2), Casals (8), Mauri (12), Varela (10), Sellart (7).

12 CB CERVERA MOBEL LINEA: Puiggrós (3), Puig (-), Roma (-), Martínez (3), Arumí (-), Romero (-), Castells (-),  Cerro (-), Sàrrias (-), Costa (3), Garriga (3)

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Abril   de 2014 a partir de les 10:30  a la pista del Balafia.

MINI NEGRE

Partit igualat entre l’equip de Tàrrega 03 i el mini negre de Pardinyes. Tal i com s’està jugant els partits d’aquesta segona fase, l’equip mini de Pardinyes de primer any està competint en cada partit que juga demostrant que dia rere dia van millorant com a equip. Un gran inici de l’equip local ha fet que agafessin un cert avantatge en el marcador, després l’equip de Tàrrega ha remuntat fins a igualar el partit. Finalment, gràcies a la defensa i els contraatacs de l’equip de Pardinyes ha fet que el partit se’l emportés els locals.

70 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Sabaté (6), Inglada (16), Ortiga (2), Puigfel (10),  Romero (13), Jordan (-), Sanfeliu (4), Escribano (5), Masich (-), Lacambra (-), Bubé (13)

65 C.N.TARREGA 03: Bofarull (-), Muntane (-),  Verge (19), Armengol (10), Etchamendi (9),  Alet (6), Toure (10), Rodriguez (6), Montero (5)

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Abril  de 2014  a partir de les 17:30  al Pavello Pardinyes  contra Binefar.

JUNIOR  NEGRE

Durant els primers minuts, l’igualtat entre els dos equips feia preveure un partit molt disputat, fins el moment en que els locals van realitzar un parcial de 17 a 2 amb constants contres i cistelles fàcils. En el segon període, els jugadors del CB Pardinyes van incrementar l’intensitat defensiva i amb un parcial favorable van reduir el desavantatge que els va situar al descans 6 punts per sota, 32 a26. A la tornada dels vestidors, l’Alpicat amb transicions ofensives ràpides tornaven aconseguir una renda de 15 punts abans d’afrontar el darrer període. Tot i aquesta adversitat, i lluny de baixar els braços, els jugadors del Pardinyes varen situar-se a 8 punts i feia pensar en un final ajustat. Els locals, desprès d’un temps mort, van aconseguir un parcial de 11 a 2 que els va permetre trencar definitivament amb les poques opcions del rival per remuntar.

Els màxims anotadors del partit van ser: Gilart O. amb 15 punts del CB Alpicat  i Diallo amb 17 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

70 CB ALPICAT:  Escuer (13), Seres (2),  Torres (-), Cañas (7), Gilart O. (15), Navarra (-), Aurin (-), Estaun (6), Souto (9), Gilart P. (-), Charles (6), Corretge (12).

53 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (3), Dieye (6), Lesan (10), Rodriguez (-), Herrandiz (7), Martinez (-), Gonzalez (6), Charles (3), Macarro (-), Diallo (17), Reulli (1).

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Abril  de 2014  a partir de les 19:00  al Pavello Pardinyes  contra Seros.

CADET NEGRE

El partit entre el Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i el Balaguer va acabar amb el marcador 47-89 afavorint als visitants.

La primera part va estar dominada, com tot el partit, pels de Balaguer, però els de Pardinyes no li van perdre la cara al partit, desplegant un joc conjuntat i una defens intensa, el resultat al descans va ser de 26-42.

La segona part va continuar la mateixa tònica, fins a la meitat del tercer període, que va ser quan els locals van baixar la seva intensitat i els de Balaguer van sentenciar el partit 47-89.

47 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Lawson, D. (1), Nieto,  A. (-), Guallar, D (2), Figuerola, G. (-), Balde, D. (4), Bardaji, M. (2), Vilaseca, V. (6),Arrunategui, G.(-), Martin, A. (2),Catalan  X.(20), Vidal, P. (10).

89 C.B.BALAGUER 98:  Planes, A. (4), Soldevila, G. (9),Farre, J. (10), Camacho, M. (11),Tuset  F.(8), Blanch, X. (25), Rubies, X. (2), Castillo, P. (4),Boladeres, J. (10),Camara, F. (6).

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Abril   de 2014 a partir de les 09:30  a la pista del Sicoris.