JORNADA 25 DE GENER DE 2014

MINI GROC

Partit disputat al pavelló del Club Natació Tàrrega, entre el CN Tàrrega 02 contra el Flor de Vimbodí Pardinyes Groc corresponent al grup 04 de la lliga territorial de Lleida de Minibàsquet.

Bon inici dels visitants, que varen sortir molt concentrats, amb les idees molt clares, i gràcies a una defensa intensa van aconseguir recuperar pilotes per córrer el contraatac. A mesura que va anar avançant el partit els del barri és varen relaxar i no varen aconseguir mantindre la intensitat durant tot el partit, tot i això la superioritat tècnica i física del Flor de Vimbodí Pardinyes groc va fer que no perdessin cap període.

Cal seguir treballant per que encara queda molt per millorar.

30 CN TÀRREGA 02: Viladot (3), Sanchez (-), Franquesa (-), Gamez (10), Verge (11), Priego (2), Martinez (4), Aiguade (-), Vila (-), Martinez (-)

80 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Garcia (14), Ariño (16), Benavente (24), Inglada (-), Orò (-), Casals (7), Mauri (19), Varela (4), Sellart (2).

El pròxim  partit es  el  dia 2 de Febrer de 2014 a partir de les 11:15  al Pavello Mun. Agnes Gregori  contra Mollerussa.

JUNIOR GROC

El FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC aconsegueixen una victòria molt treballada  a la pista del CN TÀRREGA per un ajustat 43-52.

En les primeres comparses del partit, es podia veure la gran competitivitat dels jugadors. Passats els minuts la igualtat era tal ja que cadascuna de les cistelles era ràpidament contestada per tal de no deixar cap avantatge en el marcador. Al final del segon quart el bon encert ofensiu dels jugadors del Pardinyes van permetre que anessin al descans 8 punts per sobre en el marcador. A la represa, la igualtat seguia intacta, i tot els esforços dels locals per intentar capgirar el marcador, no van poder fer front a la bona actitud defensiva dels jugadors del CB Pardinyes. Finalment el marcador indicava 43-52 a favor dels visitants.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Suranell  amb 20 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Trepat amb 11 punts  del CN Tàrrega.

43 CN TÀRREGA:  Trepat (11), Garcia (-), Garriga (5),  Martinez E (2), Raya (4) , Farreny (4), Costa (9), Vall-Llaura (-),  Solans (6), Bautista (2).

52 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Porta (4), Suranell (20), Hernandez (5),  Salem (-), Lesan (4), Marias(-), Ginè (3), Kora (3),  Peinado(13).

El pròxim  partit es  el  dia 9 de Febrer de 2014 a partir de les 19:00  al Pavello Pardinyes  contra Balaguer.

MINI NEGRE

Mal partit del conjunt groc i negre en aquest cap de setmana contra un Alpicat que es  mereixia guanyar el partit per les ganes amb que va jugar. Al conjunt del mini negre de Pardinyes els hi ha faltat intensitat i ganes de competir en tots els aspectes del joc. Esperem que hagi estat un mal dia, que els jugadors treballin molt bé durant la setmana per realitzar un molt bon partit el proper cap de setmana contra el Força Lleida.

50 C.B.ALPICAT: Gassal (-), Puras (4), Plana (11), Riera (2), Sopena (6),  Abadia (4), Justo (15), Carretiez (8).

53 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Sabaté (4), Inglada (6), Aguilà (12), Puigfel (16), Romero (11), Jordan (-), Sanfeliu (4), Escribano (-), Masich ( -), Lacambra (-)

El pròxim  partit es  el  dia 2 de Febrer de 2014 a partir de les 12:30  al Pavello Mun. Agnes Gregori  contra Força Lleida 2.

CADET  GROC

El pròxim  partit es  el  dia 2 de Febrer de 2014 a partir de les 10:00  a la pista del CB Santfeliuenc.

PREMINI

El partit corresponent a la jornada set, del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre el C.B Bellpuig i el C.B. Pardinyes es va jugar al pavelló municipal de Bellpuig, on l’equip visitant va sumar una important i difícil victòria.

El primer període va ser pels nois locals que van sortir amb més ganes i així es va reflectir al marcador al final d’aquest.

A partir d’aquí els jugadors del Pardinyes van despertar de la migdiada i van començar a defensar i a jugar amb més fluïdesa, fet que va fer capgirar el marcador.

Va ser un partit amb poc encert que es va decidir gràcies a tres parcials bons pels visitants on van poder arribar a les dobles xifres.

29 C.B. BELLPUIG: Fernandez (-), Uaspa (-), Albereda (-), Estiarte (10), Duch (2), Grecles (3), Moragues (4), Minguele (5), Estany (2), Santiveri (3)

42 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Dhiman (6); Tersa (2); Quintana (3); Vilaseca (4); Perez (-);Hidalgo (4); Capell(4); Dieye (-); Aguila (12); Dominguez (7); Jordan (-)

El pròxim  partit es  el  dia 15 de Febrer de 2014 a partir de les 11:00  a la pista del Mollerussa.

CADET NEGRE

El partit va començar amb un ritme bastant igualat al primer quart, però l’encert dels locals va marcar una diferencia al final del quart de 9 punts, per als locals(22-13). Només començar el segon període, un parcial per als de la Seu de 12-00, va trencar el partit, arribant al descans 45-26.

Els de Pardinyes van sortir amb ganes del vestuari, però no van pogué reduí distancies, ja que l’encert dels locals era superior als dels visitants, finalitzant el tercer període 59-31.Tot i així els visitants van sortir a l’ últim període una mica més conjuntats i jugant més amb equip, fent uns 5 últims minuts molt bons,van guanyar els visitants el parcial(19-21), que no va servir per a apropar-se al marcador. El resultat final va ser 78-42 pels de La Seu.

78 SEDIS CLOUSTEK: Garreta, O (10), Montane, M. (6), Lara, O.(17), Seguin, O. (-),Usach  P.(4), Sancliment, M. (9), Moline, A. (4), Grau, E. (2), Silvero, L. (11),Sanchez, G. (4),Hernandez, D.(11).

42 FLOR DE VINBODI PARDINYES NEGRE: Nieto, A. (2), Guallar, D (3), Figuerola, G. (-), Balde, D. (10), Bardaji, M.(-), Pou, H. (2), Pedescoll, A.(-), Arrunategui, G.(-), Martin, A.(-), Kinsella, J. (14),  Catalan, X.(11).

El pròxim  partit es  el  dia 2 de Febrer de 2014 a partir de les 17:30  al Pavello Mun. Olímpics de Lleida  contra Tarrega.