JORNADA 8 DE FEBRER DE 2014

MINI GROC

Partit sense gaire historia, on el Flor de Vimbodí Pardinyes és va mostrar molt superior al seu rival i va aconseguir tancar marcador ràpidament. La superioritat física dels visitants era notable ja que la majoria dels jugadors del CB Cervera eren de primer any.

Els nostres varen provar diferents coses com per exemple jugar sense botar i varen proposar una defensa a mig del camp per que el rival pugues aprofitar el partit.

La setmana que ve juguem contra el Balafia, un rival que va empatat amb nosaltres a la classificació i que encara no coneix la derrota, així que preveu ser un gran partit.

31 C.B CERVERA: Puigros (9), Puig (3), Rama (-), Arumi (-), Romero (6),  Cerro (-), Vila (-), Sarrias (2), Costa (5), Garriga (6).

81 FLOR DE VIMBODI PARDINYES  GROC: Varela (6), Inglada (4), Casals (18), Ariño (32), Sellart (12), Mauri (11), Garcia (31), Oró (2), Benavente (13), Forcada (-).

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Febrer de 2014 a partir de les 16:00  al Pavello Pardinyes  contra PràctiquesII Balafia.

MINI NEGRE

Molt bon partit del mini negre a la pista del Club Natació Tàrrega 03 amb un resultat de 38 a 76. L’equip visitant ha disputat un partit complet des del minut 1 fins a l’últim, la gran defensa del Pardinyes ha fet que quart a quart la diferència s’anés fent més gran. Aquest és el camí a seguir, ser dur en defensa i córrer al contraatac per intentar anotar fàcil. Felicitar a l’equip pel partit i a seguir treballant pel següent.

38 C.N.TARREGA 03: Tugues (-), Hedico (-),Verge (5), Armengol (12), Palomino(6), Alet (-), Toure (7), Rodriguez(4), Montero (4)

76 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Sabaté (6), Inglada (10), Aguilà (21), Puigfel (11),  Romero (10), Jordan (2), Sanfeliu (9), Escribano (-),Masich (4), Lacambra (-), Bubé (3)

El pròxim  partit es  el  dia 15 de Febrer de 2014 a partir de les 11:00  a la pista del Binefar.

CADET NEGRE

El partit va començar amb un ritme  molt elevat pels  locals, fent que els de Pardinyes no aguantessin el ritme, i des del primer moment, estiguessin per darrere del marcador, 23-03. El segon període, els de Pardinyes van aconseguí fer un millor joc amb equip, tot i això, els visitants van perdre el període 17-12, arribant al descans 40-15.

La represa va ser mes igualada, fins al minut 5 d’aquet període, on els locals van augmentar el ritme, aconseguint un parcial de 30-9, que deixava el partit sentenciat. L’últim període va continua la mateixa tònica, però al minut 5 de l’últim període, es va tancar marcador(09-05). Resultat final 79-29 per als de Balaguer.

79 C.B.BALAGUER 98: Planes, A. (-), Soldevila, G. (29),Farre, J. (8), Camacho, M. (4),Tuset  F.(2), Blanch, X. (15), Rubies, X. (4), Castillo, P. (2),Buladeres, J. (15),Camara, F. (-).

29 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Lawson, D. (-), Vilaseca,  V. (-), Guallar, D (9), Figuerola, G. (5), Balde, D. (-), Bardaji, M. (-), Pou, H. (-), Pedescoll, A.(1),Arrunategui, G.(-), Martin, A. (2), Kinsella, J. (12).

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Febrer de 2014 a partir de les 10:30  al Pavello Pardinyes  contra Sicoris.

JORNADA 9 DE FEBRER DE 2014

JUNIOR NEGRE

El  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre va perdre en la seva visita a la pista del CB Seros per 54-46, en un partit per oblidar dels visitants.

En la primera part, el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre degut a la escassa actitud defensiva del 1×1, a partir d’ajudes defensives moltes vegades inexistents o tardança a l’hora de realitzar-la i al poc encert inicial capa cistella propiciat per poca agressivitat capa cistella davant  la defensa zonal de l’equip local, tot això, provocava que el CB Pardinyes s’anés al descans amb un marcador desfavorable de 28-22, desprès de 16 minuts per oblidar en tema d’actitud defensiva. En canvi,  al tercer quart, el Flor de Vimbodi continuava amb la passivitat en el seu nivell defensiu, a pesar d’això, es veien  atacs més agressius capa cistella que provocaven cistelles davall de l’aro o faltes personals de tir. Amb tot això, l’equip local continuava amb una renta favorable de 5 punts al finalitzar el tercer quart (34-39). En el darrer quart continuava la tònica dels anteriors quarts amb minuts bons en defensa per part dels visitants que provocaven errades en l’atac local, fins al punt que a falta de 2 minuts per finalitzar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes perdia per 4 punts (46-42). En els últims minuts, l’equip local ampliava la diferencia en el marcador fins a finalitzar el partit amb un marcador favorable local per 54-46.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lonca  amb 34 punts del CB Seros  i Gonzalez  amb 13 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

54 CB SEROS:  Baro (3), Charles (-), Sentis (-), Casals (6), Lonca (34), Castillo(3), Guiu(-), Morell (8)

46 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (6), Dieye (7), Rodriguez (6), Martinez (-), Gonzalez (13), Charles (3), Macarro (-), Diallo (4), Martin (7).

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Febrer de 2014 a partir de les 17:30  al Pavello Pardinyes  contra Vallfogona.

CADET  GROC

En l’enfrontament entre el equip cadet groc del CB Pardinyes i Lestonnac, tot i que el resultat final va quedar força distanciat, es va poder veure un del partits mes disputats que va poder fer front l’equip lleidatà. Es va poder veure una gran millora del equip novell en la categoria que tot i la falta de confiança ofensiva, van disputar dos dels quatre períodes a base de treball i un superior joc interior. Sense cap dubte, sembla que aquests nois prosperen setmana a setmana.

47 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sánchez (2), Reulli (7), Fons(-), Jaimejuan (2), Balletbo (2), Lesan (17), Padilla (2), Quintana (3), Herrándiz (7), Calzada (4) Morell (-), Larrull (2) Previtera (-).

78 LESTONNAC A: Vidal (7), Atmetlia (4), Tomas (4), Torcal (5), Fernandez (4), Villanueva (-), Ballares (-), Antonio (29) Validosera (1), Bori (11) Jerva (13)

El pròxim  partit es  el  dia 15 de Febrer de 2014 a partir de les 17:30  a la pista del Cornella B.

INFANTIL

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Febrer de 2014 a partir de les 10:30  a la pista del Bellpuig.

JUNIOR  GROC

El pròxim  partit es  el  dia 15 de Febrer de 2014 a partir de les 19:30  a la pista del Maristes.