JORNADA 23 DE MARÇ DE 2014

ESCOLA

Trobada disputada a Fraga el passat diumenge 23 de març. Ambdós equips van haver de matinar per jugar el primer partit de la jornada, fet que els va fer estar una mica adormits en aquest. Pel segon ja estaven més desperts i amb ganes de defensar i ficar cistelles, i així ho van fer. Trobada rere trobada s’observen millores tant a nivell individual, i consegüentment, a nivell col·lectiu.

MINI NEGRE

Partit igualat entre el mini negre i l’Alpicat on s’han vist moltes errades per part dels dos conjunts. L’equip de Pardinyes ha anat agafant avantatge en cada quart fins arribar a guanyar de 12 punts, un mal quart en el últim període ha fet que el resultat sigui més ajustat. Esperem que els jugadors treballin molt bé durant la setmana per realitzar un molt bon partit el proper cap de setmana contra el Força Lleida.

48 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Sabaté (8), Inglada (4), Aguilà (2), Puigfel (16),  Bubé (8), Jordan (-), Sanfeliu (9), Escribano (-), Ortiga (-),  Lacambra (1)

44 C.B.ALPICAT: Tolsa (6), Puras (2),  Plana (18), Riera (-), Sopena (7),  Abadia (5), Justo (2), Carretiez (4).

El pròxim  partit es  el  dia 29 de Març  de 2014 a partir de les 13:15  a la pista del Força Lleida2.

MINI GROC

El partit va començar molt igualat amb un Flor de Vimbodí Pardinyes una mica desconnectat comenten errors molt bàsics en defensa que va provocar que acabes amb empat a 10 punts al final del primer període. A partir d’aquí els locals van reaccionar i no van voler emportar-se cap sorpresa contra un bon rival, que no va poder fer res per aturar el atac dels grocs i negres gràcies a la bona defensa que provocava recuperacions de pilota o mals tirs dels targarins. Novena victòria consecutiva, que serveix per seguir una setmana mes líder invicte del grup. Felicitats i a seguir endavant.

104 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Garcia (13), Ariño (6), Benavente (13), Inglada (2), Oró (3), Casals (23), Mauri (10), Varela (18), Sellart (23), Forcada (2).

54 CN TARREGA 02: Viladot (9), Sanchez (2), Franquesa (2), Gamez (6), Verge (15), Priego (9), Martinez (3), Aiguade (8), Martinez (-).

El pròxim  partit es  el  dia 29 de Març  de 2014 a partir de les 12:15  a la pista del Mollerussa.

CADET  GROC

El partit que va enfrontar la Salle Ploms Reus amb el CB Pardinyes groc va mostrar una gran desigualtat els dos equips. Tot i la millora evident envers al partit d’anada on el equip lleidatà va perdre de 80 punts, l’equip visitant, va acusar les baixes per lesió de tres dels seus jugadors, perdent un total de 38 pilotes, les quals van permetre un gran nombre de cistelles al contraatac del equip local.

Tot i els aparents resultats, el club esta convençut de la progressió dels jugadors del cadet groc del CB Pardinyes, que sense cap dubte, tindrà els seus fruits a llarg plaç.

102 SALLE PLOMS REUS: Marin(8), Nolla (6),Bages (11), Navarro (10), Baraut (6), Arbos (12) Aguilar (6), Gomis(37), Cano (3),  Nolla (3)

46 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Fons (3), Jaimejuan (-) Balletbo (3), Lesan (18), Padilla (3), Calzada (2) Morell (-), Larrull (2), Previtera(-), Quintana (11).

El pròxim  partit es  el  dia 30 de Març  de 2014 a partir de les 11:00  a la pista del Santfeliuenc.

JUNIOR  GROC

El pròxim  partit es  el  dia 30 de Març de 2014 a partir de les 17:30  al Pavello Pardinyes  contra Tarrega.

CADET NEGRE

El partit entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre i el Sedis Cloustek ha estat un partit que tot i en moment semblar molt igualat, el marcador no marcava el mateix. El primer quart ha estat molt igualat en joc per part dels dos equips però l’equip local no ho ha sabut transformar amb eficàcia davant la cistella. El segon i el tercer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre ha anat a remolc tota l’estona caracteritzant-se pel seu desencert en les finalitzacions i així, l’últim quart ha estat de pur tràmit per part dels visitants on han acabat tancant el marcador en l’últim minut de partit tot i que l’equip del barri de Pardinyes en certs moments semblava despertar tot i no tenir encert de cara a cistella.

23 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Lawson (2), Nieto (-), Guallar (-), Figuerola (2), Balde (5), Pou (4), Arrunategui (2), Martin (4), Vidal (4), Vilaseca(-)

73 SEDIS CLOUSTEK: Garreta (13), Montane (9), Sanchez (2), Escalas (16), Sancliment (16), Moline (8), Comes (7)

El pròxim  partit es  el  dia 29 de Març  de 2014 a partir de les 12:15  a la pista del Tarrega.

JUNIOR NEGRE

El  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre va guanyar a casa davant del BAC Agramunt per 48-32, el que representa la cinquena victòria de la temporada.

En la primera part, el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre degut a l’ actitud defensiva del 1×1, a partir d’ajudes defensives i al encert capa cistella propiciat d’un bon moviment de pilota en alguns minuts, especialment en els primers 10 minuts de partit, davant  la defensa zonal de l’equip visitant, tot això, provocava que el CB Pardinyes s’anés al descans amb un marcador favorable de 24-13. En canvi,  al tercer quart, el Flor de Vimbodi va mantenir el seu nivell defensiu i però, en atac va deixar de ser tan agressiu capa cistella com en la primera part. Amb tot això, l’equip local continuava incrementant  la renta favorable fins als 15 punts al finalitzar el tercer quart (33-18). En el darrer quart, el Flor de Vimbodi es va relaxar a nivell defensiu, el que va provoca que els visitants fos el quart on més punts fiquessin, quasi la meitat dels punts en aquest darrer quart, en canvi, en atac els locals van tornar a ser agressius capa cistella com en el primer quart, fins al punt que a falta de 2 minuts per finalitzar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes guanyava per 21 punts (46-25). En els últims minuts, l’equip visitant maquillava el marcador fins a finalitzar el partit amb un marcador favorable local per 48-32. Els màxims anotadors del partit van ser: Farras  amb 13 punts del BAC Agramunt  i Gonzalez  amb 12 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

48 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (6), Dieye (6), Lawson (2), Rodriguez (2), Martinez (3), Gonzalez (12), Charles (10), Macarro (2), Diallo (5).

32 BAC AGRAMUNT:  Cuñat (3), Fito (9), Tallavi (-), Rodriguez (-), Vadillo (5), Farras(13), Ros(2), Bernaus (-), Ferre (-), Guixe (-).

El pròxim  partit es  el  dia 6 d’Abril   de 2014 a partir de les 11:45  a la pista del Alpicat.