JORNADA 4 D’OCTUBRE DE 2014

JUNIOR NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha perdut en la pista del Andorra B, en un partit que s’ha decidit en els últims segons i que els petits detalls han marcat  el resultat final.

El partit començava amb un joc ràpid i amb precipitacions per part dels dos equips però, a la vegada per part dels visitants es veia una bona intensitat defensiva i controlant amb moltes estones el rebot tant ofensivament com defensivament. Tot i això, el CB Pardinyes aconseguia arribar al descans amb 1 punt de diferencia a favor. Amb el marcador tan igualat en el darrer quart, el fet es que a falta de menys de 2 minuts per finalitzar el partit el marcador era de 57-57, el partit es va decidir en petits detalls com van ser els tirs lliures, l’encert final d’un tir lliure ficat per part dels locals i la precipitació en l’última possessió per part del CB Pardinyes va acabar per donar la victòria als andorrans.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Herrandiz  amb 20 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Rozados amb 11 punts del BC Morabanc Andorra B.

58 BC MORABANC ANDORRA B: El Badaoui (6), Moreno (10), Bartolome (5), Lacopia (10), Andorra (-), Rozados (11), Cervos (8), Garcia (7), Rodriguez (1), Matute (-), Belarmino (-), Alferez (-).

57 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (6), Nieto (2), Rodriguez (-), Herrandiz (20), Bardaji (-), Reulli (12), Macarro (-), Diallo (17), Pedescoll (-), Quintana  (-).

El pròxim partit es el dia 12 d’Octubre de 2014 a partir de les 19:00 al Pavello Pardinyes contra CB Borges.

JORNADA 5 D’OCTUBRE DE 2014

MINI NEGRE

En el partit disputat diumenge ales 10 del matí al pavelló d’Alpicat es van enfrontar els petits locals de l’Alpicat i els de Pardinyes. Per tots dos era el primer partit de la 1a fase per tant tot i que es van veure molts detalls, encara queda molta feina per davant. Els locals van saber aprofitar la seva defensa per poder sortir al contraatac i els de Pardinyes van anar a remolc tot el matx. De tota manera van estar molt bé d’actitud i en propers partits segur que sortiran les coses millors.

Ànims nois!

69 CB. ALPICAT: Tolsa (16 ), Godia, D (4), Godia, M (4 ), Godia, L (–), Cubero (8), Sopena, (14), Pou (–), Rosell (7), Fiol  (4), Getela (7), Corretge (5).

46 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez (10), Quintana (7), Dhiman (4), Estebe (–), Gomez (11), Masip (–), Hidalgo (–), Vilaseca ( 8), Escola (6).

El pròxim partit es el dia 12 d’Octubre de 2014 a partir de les 12:30 al Pavello Pardinyes contra Frederic Godas04.

CADET

Primera jornada on el SÍCORIS VERMELL es mostra molt superior davant el FLOR VIMDODI PARDINYES.
En les primeres comparses del partit,  les constants errades dels dos equips feia que costés molt anotar a cistella, però passats 4 minuts els locals amb una gran intensitat defensiva i ràpides transicions ofensives van aconseguir un parcial de 19 a 6. Durant el segons període i durant  la resta del partit, els jugadors locals amb una gran actitud defensiva i bones accions ofensives, contrarestava amb la passivitat i la manca d’idees dels jugadors del Pardinyes. Amb aquesta dinàmica, el Sícoris aconseguia augmentar la diferencia fins als 50. Els màxims anotadors del partit van ser:  Padilla amb 8 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes i Vivo  amb 18 punts del Sícoris Vermell.

87 SÍCORIS VERMELL:  Garcia (7), Torres (-), Albiol (10), Rauret (5), Vivo (18), De Triedo (8), Vila (-), Calzada (16), Sole (16), Gallego (7), Puig (-).

37 FLOR VIMDODI PARDINYES: Capdevila (3), Sellart (-), Ferrer (5), Benitez A (2), Guallar (2), Petrivera (4), Figuerola (-), Morell (-), Larrull (5), Padilla (8), Martin (4), Fons (7).

El pròxim partit es el dia 12 d’Octubre de 2014 a partir de les 17:30 al Pavello Pardinyes contra CB Mollerussa.

INFANTIL GROC

Primer partit de temporada guanyat pel CB Pardinyes tancant el marcador al minut 30. Així hi tot partit molt dolent de l’equip visitant jugant sense defensa i fallant molt cistelles fàcils sota aro, això si, millorant a mesura que va avançar el partit. En definitiva, partit fàcil pel CB Pardinyes tot i jugar malament.

16 CB ALPICAT: Camara (–), Badia (–), Belchi (–), Puras (–), Tolsa (2), Plana (4), Riera (–), Sopena (–), Domingo ( –), Abadias (2), Rodriguez (7), Corretge (2),

66 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Vilaseca (–), Pelegrina (10), Teixido (4), Lopez (4), Cuellar (4), Tamames (8), Balsells (12), Vera (10), Alandete (15), Plaza (–)

MINI GROC

Partit disputat entre el Mini Groc del CB Pardinyes, i el CN Tàrrega 04, que ha finalitzat  76 a 26 per als locals. El partit ha començat amb els locals una mica adormits, i que han aprofitat els visitants per anotar. Al principi del 3r període, els locals han començat a jugar més conjuntats fent  uns bons parcials, i demostrant una molt bona actitud defensiva. La resta del partit ha seguit amb la mateixa tònica, amb els locals anotant molt i no donant opcions als visitats, que han fet un bon partit.

76 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Sabate (6),  Inglada (10), Escribano (4), Garcia (23),  Romero (23), Jordan (4), Lacambra (2), Ortiga (5), Masich (4),Bube (6), Sanfeliu (6).

26 CN TARREGA 04: Piqueres (4),  Miralles (-), Castillero (4), Vila  (-),  Puig (-),  Cullere (-), Farreny (3), Sarri (2), Zaragoza (-), Ribalta (-), Valls (13).

El pròxim partit es el dia 11 d’Octubre de 2014 a partir de les 11:00 a la pista del Sedis.

JUNIOR GROC

Partit molt igualat entre els dos equips lleidatans, amb equilibri ofensiu i defensiu que es va mantenir casi tot el partit. S’arribava a l’últim quart amb un tanteig de 45-47, però va ser en aquest moment en que el Cappont va trencar el partit agafant una renta de deu punts en els cinc primers minuts. Tot i l’empenta final dels locals, els visitants van fer bo el seu  avantatge  amb una gran defensa (18-28 faltes), què els va permetre endur-se un match molt disputat, amb intercanvis favorables per als dos equips, marcat pel raonable desordre dels dos equips que iniciaven la temporada.

56 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell  (12), Sanchez  (6), Lawson (2), Cano (3), Benavente (13), Marias (2), Charles (6), Dieye (12), Jaimejuan (–)

61 CAPPONT: Lara (–),Torne (2), Vidal (8), Nadal (10), Castillo (–), West  (13), Casals (5), Sales (6), Sole (17)

El pròxim partit es el dia 11 d’Octubre de 2014 a partir de les 16:30 a la pista del Penya Fragatina.