JORNADA 12 D’ABRIL DE 2014

JUNIOR  GROC

El pròxim  partit es  el  dia 27 d’Abril  de 2014  a partir de les 19:00  al Pavello Pardinyes  contra Maristes.

JORNADA 13 D’ABRIL DE 2014

CADET NEGRE

Un partit amb molt poca història on el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre ha sortit molt adormit i sense temps per poder encaminar el partit. El partit ha estat un monòleg del Sícoris i que l’equip visitant ha estat sense ganes i amb poques solucions en atac.

64 SICORIS: Gallego (4), Rauret (2), Garcia (13), Torres (6), Luengo (-), Farran (10), Vivo (2), Arbiol (11), Gallart (10), Pardes (1)

14 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE:  Lawson-Body (2), Nieto (-), Guallar (-), Figuerola (-), Balde (4), Bardají (2), Pedescoll (-), Arrunategui (-), Kinsella (3), Catalan (2), Vidal (1)

El pròxim  partit es  el  dia 26 d’Abril   de 2014 a partir de les 16:00  a la pista del BorgesA.

MINI GROC

Partit marcat sobretot per la duresa del joc que acostuma a imposar l’equip local defensant al límit del reglament i un arbitratge permissiu, sense un criteri lògic en la pressa de decisions. Tot i això el Flor de Vimbodí Pardinyes és va mostrar molt superior i va guanyar amb facilitat al quart classificat el Practiques II Balafia, que no va poder fer res per aturar a un equip molt concentrat i amb ganes de jugar un gran partit.

Cal seguir treballant per què encara queda un llarg camí d’aprenentatge i no és val a la relaxació.

56 PRACTIQUES II BALAFIA: M. Palau (13), L. Ibars (2), P. Solanilla (1), O. Palau (-), D. Sarrate (9), Domingo (1), Godia (13), M. Solanilla (5), Santfeliu (5), P. Serrate (7), R. Ibars (-).

106 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Garcia (13), Ariño (13), Benavente (6), Inglada (2), Oró (3), Casals (21), Mauri (26), Varela (20), Sellart (15).

El pròxim  partit es  el  dia 26 d’Abril   de 2014 a partir de les 11:00  a la pista del Andorra.

CADET  GROC

El pròxim  partit es  el  dia 27 d’Abril  de 2014  a partir de les 17:30  al Pavello Pardinyes  contra Mollet.

MINI NEGRE

El pròxim  partit es  el  dia 26 d’Abril   de 2014 a partir de les 10:15  a la pista del Maristes.

JUNIOR  NEGRE

El  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre va guanyar a casa davant del CB Seros per 66-46, en un partit on els locals van ser constants durant molt minuts del partit.

En la primera part, el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre degut a la bona actitud defensiva del 1×1, a partir d’ajudes defensives, encara que tenir molts problemes per tancar el seu propi rebot defensiu, i al encert capa cistella propiciat per la agressivitat capa cistella davant  la defensa zonal de l’equip visitant, tot això, provocava que el CB Pardinyes s’anés al descans amb un marcador favorable de 35-23. En canvi,  al tercer quart, el Flor de Vimbodi continuava amb  el bon nivell defensiu, i es continuava,  veien  atacs  agressius capa cistella que provocaven cistelles davall de l’aro o faltes personals de tir. Amb tot això, l’equip local incrementava la renta favorable a 18 punts al finalitzar el tercer quart (54-36). En el darrer quart continuava la tònica dels anteriors quarts amb bona defensa per part dels locals que provocaven errades en l’atac visitants, fins al punt que a falta de 2 minuts per finalitzar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes guanyava per 24 punts (65-41). En els últims minuts, l’equip visitant reduïa la diferencia en el marcador fins a finalitzar el partit amb un marcador favorable local per 66-45.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lonca  amb 18 punts del CB Seros i Gonzalez i Quintana  amb 12 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

66 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (2), Dieye (10), Sanchez(4), Rodriguez (6), Martinez (5), Gonzalez (12), Charles (4), Macarro (3), Diallo (6), Reulli (2), Quintana (12).

45 CB SEROS:  Baro (5), Charles (13), Sentis (1), Casals (5), Lonca (18), Castillo(1), Guiu(-), Morell (2)

El pròxim  partit es  el  dia 27 d’Abril   de 2014 a partir de les 18:00  a la pista del Vallfogona.