JORNADA 15 DE FEBRER DE 2014

MINI NEGRE

Molt bon partit del jugadors/es del mini negre de Pardinyes que es va enfrontar a l’equip més fort d’aquesta segona fase. Exceptuant el 2n quart de cada part on l’equip no ha estat amb la mateixa intensitat que requeria un partit com aquest, tots els altres sis quarts han competit cara a cara demostrant que per motivació i ganes de jugar ningú els pot guanyar. Aquest és el camí a seguir per tal d’aprendre individualment i com a equip.

70 C.B. BINEFAR:  Barber (4), Hadj (9), Lles (7), De Pedro (8), Senach (-), Ibarz (2), Padilla (6), Ibarz (10), Torné (-), Pérez, (18), Lacana (2), Palacin (4)

47 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE : Romero (11), Sanfeliu (9), Bubé (-), Puigfel, (4), Aguilà (13), Jordan (-), Escribano (-), Inglada (5), Sabaté (3), Ortiga (-), Lacambra (-), Masich (-)

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Febrer de 2014 a partir de les 12:30  al Pavello Pardinyes  contra Maristes.

PREMINI

El partit corresponent a la jornada vuit, del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, que enfrontava el C.B. Mollerussa i el C.B. Pardinyes, primer i segon respectivament va acabar amb victòria local per  56 a 38.

El partit va estar més igualat del que es podia pensar, ja que al partit d’ anada el Mollerussa es va endur la victòria amb una diferència més gran, però es va veure reflectida una gran millora dels nois del C.B. Pardinyes des d’aquella primera jornada de lliga que va fer donar més emoció al encontre.

Tots els períodes van estar bastant igualats amb diferències petites al marcador, i no va ser fins l’últim, que els nois locals van estar molt encertats i van poder escapar-se al marcador i endur-se una patida victòria.

56 C.B. MOLLERUSSA GROC: Torres (2), Visa (4), Tico (-), Besora (17), Collel (-), Vicens (23), Roca (2), Tribó (6), Romero (2), Puig (-).

38 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES: Dhiman (7); Tersa (-);Quintana (9);  Perez (8); Dolcet (-), Capell (4); Dieye (6); Dominguez (4); Jordan (-)

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Febrer de 2014 a partir de les 9:30  al Pavello Pardinyes  contra Agramunt.

CADET  GROC

Desprès de quatre partits consecutius jugats com a equip local, el cadet groc del CB Pardinyes, va anar el seu segon partit de lliga com a visitant, mostrant una imatge molt pobra. L’equip va tindre importants carències actitudinals, que van permetre facilitats ofensives al CB Cornella, al mateix temps es va poder veure una gran falta de confiança ofensiva per part de l’equip lleidatà, segurament causada pels resultats obtinguts durant els partits realitzats en la primera volta.

79 CORNELLA B: Castrillon (7), Lardin (2), Cabartillas (-), Ausio (24), Reice(14), Mondejar (3) Diaz (9), Ferrea (7),  Brunat(2) Chifle (2), Navas (9).

17 FLOR DE VIMBODÍ GROC PARDINYES: Sánchez (-), Reulli (4), Fons, Jaimejuan (-), Balletbo (2), Lesan (-), Padilla (-), Herrándiz (8), Calzada (-) Morell (-), Larrull (3) Previtera (-).

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Febrer de 2014 a partir de les 17:30  a la pista del Mollet.

JUNIOR  GROC

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC perd contra el Maristes Montserrat, un rival que va aprofitar les pèrdues de pilota visitant per realitzar ràpids contraatacs i d’aquesta manera guanyar 67-54.

Els dos primers quarts van estar marcats pels ràpids contraatacs de l’equip local, encara que cap dels dos equips es va trobar còmode en l’atac estàtic degut a la gran igualtat entre ambos equips en l’aspecte defensiu de 5×5. Tot i això l’equip local aconseguia anar al descans 15 punts per sobre en el marcador. A la tornada dels vestidors, els jugadors del Pardinyes van incrementar l’intensitat  defensiva que juntament amb atacs més agressius cap cistella van fer que es veies un tercer quart més ofensiu que defensiu per part dels dos equips, encara així va ser el quart més igualat de tot el partit. Al darrer període, tot i l’esforç dels jugadors del Pardinyes per anar retallant el marcador lo més ràpid possible per tenir opcions al final, no varen ser suficients i va acabar perden per 13 punts de diferencia (67-54).

Els màxims anotadors del partit van ser:  Peinado amb 16 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Rovira amb 17 punts respectivament del Maristes Montserrat.

67 MARISTES MONTSERRAT:  Catalan (8), Ferre (5), Castarlenas (5), Ballarin (4), Rincon (2), Rovira (17), Oro (6), Solsona (8), Berciano (-), Sanuy (9), Balada (3).

54 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Porta (6), Suranell (10), Salem (-), Mayoral(-), Marias(5), Giné(9), Kora (7), Calzada (1), Peinado(16), Catalan (-).

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Febrer de 2014 a partir de les 19:00  al Pavello Pardinyes  contra Cappont.

JORNADA 16 DE FEBRER DE 2014

ESCOLA

El passat diumenge, Bellvís va acollir-nos per disputar la 7a trobada. Com sempre, cada equip va jugar dos partits i es va realitzar la foto a mig matí. En general van progressant entrenament rere entrenament. Aquesta millora es reflecteix a les trobades, i sumant-hi les ganes extres que porten per jugar, fan que s’observi una evolució adequada al llarg de la temporada. Per descomptat, tots van passar-ho molt bé!!!

CADET NEGRE

El Flor de Vimbodí Pardinyes Negre, va rebre la visita del Sicoris, que es va saldar amb la victòria contundentment dels visitants.

El partit va començar amb un domini clar dels visitants, aprofitant els errors dels locals, per sortir rapit al contraatac (02-13).El segon període va seguir la mateixa tònica dominant per els del Sicoris, juntament amb un desencert dels locals i males decisions en atac, van comportar mes contraatacs dels visitants, que van deixa el marcador al descans 08-45.

A la represa del partit va continuar el mateix camí, de domini dels visitants, encara que els locals van exhibir un millor joc, jugant mes conjuntats.A l’últim minut del tercer període, el marcador es va tancar per diferencia de 50 punts, afavorint als visitants, gràcies al parcial de 05-18, que va deixar el marcador definitiu de 13-63 per al equip del Sicoris. L’últim quart va ser de poca transcendència, ja amb el marcador tancat, els dos equips van baixar l’ intensitat i va servir per rotar als jugadors.

13 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Lawson, D.(-), Nieto, A. (-), Guallar, D (-), Figuerola, G. (2), Balde, D. (-), Pou, H. (-), Arrunategui, G.(3), Martin, A. (1), Catalan, X.(3), Vidal, P. (2), Vilaseca, V. (2).

63 SICORIS: Gallego, M. (6),Rauret, R. (4), Garcia, J. (2), Torres, S. (8), Luengo, M. (9), Farran, A.(2), Vivo, A. (7), Arbiol, E. (6), Gallart, J. (12), Pardes, O. (7).

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Febrer de 2014 a partir de les 17:30  al Pavello Pardinyes  contra Borges A.

MINI GROC

Gran partit de basquetbol el que es va poder veure el passat diumenge al pavelló de Pardinyes entre dos grans equips de la província. El partit va estar marcat per una gran intensitat i un gran ritme en el joc. Els dos equips invictes aquesta segona fase van sortir a per totes per emportar-se alguna cosa mes que una victòria,  l’orgull, ja que anteriorment ja s’havien enfrontat i havia caigut una victòria per a cada equip. I així ho demostra el resultat del primer període que va ser un intercanvi de cistelles i triples constant (21-15).

A partir d’aquí els grocs i negres varen saber estar concentrats tot el partit    i es varen mostrar molt seriosos en defensa, i amb unes idees molt clares en atac, sense centrar-se en coses externes que no hi podien fer res. Gràcies això varen aconseguir guanyar tots els períodes menys un que van quedar empatats. Merescuda victòria contra un rival molt dur; cal seguir en aquesta línia per seguir progressant.

Felicitats per l’actitud i pel gran partit del Flor de Vimbodí Pardinyes.

89 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:    Garcia (5), Ariño (15), Benavente (22), Inglada (0), Oró (2), Casals (3), Mauri (16), Varela (8), Sellart (18), Forcada (-)

62 BALAFIA PRACTIQUES II: Domingo (4), Godia (4), L. Ibars (0), R. Ibars (2), O.Palau (2), M.Palau (7), Sanfeliu (2), P.Serrate (23), D. Serrate (14).

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Febrer de 2014 a partir de les 11:00  al Pavello Pardinyes  contra Andorra.

JUNIOR NEGRE

Un partit molt disputat on els petits detalls condemnen el FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE per un ajustat 62 a71 a favor del CEP Vallfogona.

En el primer quart, el bon encert ofensiu dels locals va permetre que aquests es situessin 7 punts per sobre en el marcador.  Al segon període, l’equip visitant va incrementar el nivell defensiu a tal punt que els CB Pardinyes solament va poder anotar 8 punts. Juntament amb el gran encert defensiu dels jugadors del Vallfogona gràcies als repetits contraatacs, els van permetre anar al descans 6 punts per sobre. A la tornada dels vestidors la manca de concentració a nivell defensiu dels jugadors de CB Pardinyes va permetre que el Vallfogona encaminés els darrers 10 minuts amb 15 punts d’avantatge. En el darrer quart, els locals varen tornar a oferir un bon treball en equip i els permetia reduir el desavantatge. Tot i així el poc encert dels jugadors del Pardinyes els van passar factura ja que no van poder capgirar el resultat.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Lesan  amb 13 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Reig amb 20 punts del CEP Vallfogona.

62 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Reulli (2), Dieye (10), Lesan (13), Rodriguez (-), Herrandiz (9), Martinez(2), Gonzalez (10), Macarro (-), Diallo (7), Quintana (9).

71 CEP VALLFOGONA: Marti (18), Cotes (-), Herrero (-), Gonzalez (8), Planes (10), Raimat (-), Reig (20), Badia (-), Ros (10), Sole (5).

El pròxim  partit es  el  dia 22 de Febrer de 2014 a partir de les 17:30  a la pista del Seca.