JORNADA 12 DE GENER DE 2014

PREMINI

El partit corresponent a la jornada sis, del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre el C.B. Pardinyes i el Sedis Quiosc Bar El Passeig es va jugar al pavelló municipal Agnès Gregori, i aquest se’l va endur l’equip local en un enfrontament molt igualat.

A l’inici del partit els nens del Pardinyes van començar més forts i encertats que els visitants, però va ser un miratge, ja que en els dos següents períodes aquest fet va canviar, i eren els nois de La Seu els que entre l’encert en els tirs i els rebots ofensius van fer obrir una diferència de 10 punts.

Arribat aquest moment al C.B. Pardinyes no li quedava altra que canviar l’actitud, i així va ser, lluitant més pels rebots, ficant més intensitat defensiva i aprofitant els contraatacs i les jugades col·lectives va capgirar els parcials anteriors ficant-se inclús per damunt al marcador.

El partit entrava en la recta final estant molt igualat amb avantatge per l’equip local, el qual va poder mantenir la renda i endur-se una gran victòria.

El resultat al final del partit era de 67 a59 a favor del C.B Pardinyes, però una errada en l’alineació de La Seu permetia que el resultat definitiu fos (59-51) quan l’equip local tenia la màxima diferència del partit.

59 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Dhiman (9); Gomez (-); Tersa (-); Quintana (6); Vilaseca (10); Perez (14); Dolcet (3); Hidalgo (4); Capell (11); Dieye (2); Aguila (5); Dominguez (3)

51 SEDIS QUIOSC BAR EL PASSEIG: Foix (2); Baque (28); Companyes (6); Escales (4); Gascon (4); Casal (15); Andujar (-); Paredes (-).

El pròxim  partit es  el  dia 26 de Gener de 2014 a partir de les 17:00 a pista del Bellpuig.

JUNIOR GROC

El  FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC inicia l’any amb una ajustada derrota contra el  CB MOLLERUSSA amb un resultat final 58-53.

Tot i les festes nadalenques, els dos equips van mostrar un bon estat de forma. En el primer quart, les defenses s’imposaven als atacs i així o reflectia el marcador 9 a 13. Al segon període, l’equip local va  endurir encara més la defens, i juntament amb el bon percentatge anotador des de la línia de tirs lliures els va permetre anar al descans 4 punts per sobre en el marcador.  A la represa, la concentració dels jugadors del CB Pardinyes els va permetre encarar els darrers 10 minuts amb igualtat en el marcador. L’últim quart, el bon encert dels locals des de la línia de tirs lliures, juntament amb el poc encert dels jugadors visitants van ser determinants per decantar la balança a favor del Mollerussa.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Peinado  amb 22 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Rodríguez amb 24 punts del CB Mollerussa.

58 CB MOLLERUSSA:  Ennachaf (5), Altisent (2), Pont (-), Lacruz (6), Salvador (13), Argelich (2), Domingo (2), Fernández (-), Rodríguez (24), Belic (4).

53 FLOR VIMDODI PARDINYES GROC: Porta (4),Kora (13), Suranell (10),Salem (-),  Mayoral(-), Calzada (2), Marias(-), Giné(2), Peinado(22).

El pròxim  partit es  el  dia 19 de Gener de 2014 a partir de les 11:00 al Pavello Pardinyes contra Sedis Alfa.

JUNIOR NEGRE

El FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE va perdre a casa davant del PIFARRE BELLPUIG  per 29 a 48.

Durant els primers 20 minuts, es reflectia una gran igualtat en el marcador on les defenses s’estaven imposant als atacs, encara així, l’equip visitant s’anava amb 5 punts d’avantatge al descans (19-24). Com a conseqüència, d’una mala sortida dels vestuaris del Flor de Vimbodí, que provoca pèrdues de pilota i que l’encert capa cistella era dolent, encara així es continuava tenint bona defensa, ho demostra el fet que en el pitjor quart del partit, solament rebien 12 punts. Tot això, provocava que l’equip visitant anés incrementant la diferencia fins a finalitzar el tercer quart amb un avantatge de 14 punts. En el darrer quart, la igualtat tornar a prevaler en la major part dels darrers minuts. Però, a pesar d’això, la diferencia s’anava incrementant poc a poc, fins a finalitzar el partit amb una diferencia favorable visitant de 19 punts. Encara aixì, cal remarcar la bona actitud defensiva del CB Pardinyes en molts minuts del partit.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Lesan i Diallo  amb 6 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Matas amb 15 punts del Pifarre Bellpuig.

29 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (5), Dieye (-), Lesan (6), Rodriguez (4), Martinez (-), Gonzalez (1), Charles (2), Macarro (3), Diallo (6), Jaimejuan (2).

48 PIFARRE BELLPUIG:  Garcia (9), Matas (15), Ticó (4), Pané (-), Salla (9), Solé (-), Pascual (-), Lopez JM (-), Capdevila (4), Vilamajo (2), Lopez L. (5).

El pròxim  partit es  el  dia 18 de Gener de 2014 a partir de les 12:00 a la pista del Agramunt.