El CB Pardinyes-Lleida s’ha fet amb els serveis de l’aler Jordan Rogers (València, 1996). El jugador arriba al club groc i negre després de jugar a l’NCAA amb l’Universitat de California State.

L’aler Jordan Rogers (2,01 d’alçada) va jugar a les cateogries inferiors del València Basket, l’any 2015 marxa a jugar als Estats Units d’Amèrica al Barstow College, a Barstow California.
Després de dues temporades allí fa el salt a l’Universitat de California State (Los Angeles) de la Divisio 2 de l’NCAA.

En el seu segon any (2018-2019), Jordan va disputar 28 partits dels quals en 27 va formar part del 5 inicial. En aquesta temporada va disputar una mitja de 25,1 minuts per partit, anotant 8.36 punts amb un 34% d’encert des del 6.75m.
La passada temporada, en el seu darrer any universitari, va jugar en 17 partits, en 16 d’ells com a titular, anotant 26,1 punts per partit amb un 34,2% d’encert des del triple.

LA VALORACIÓ DE GERARD ENCUENTRA:

Estem contents que el Jordan hagi acceptat la nostra proposta per seguir creixent com a jugador, després de la seva etapa universitària. És un aler amb molt bon físic que ens ajudarà al rebot, en situacions de pal baix i és un especialista en el tir de 3.
És un jugador que coneix el basquet estatal perquè ha fet tota la seva formació a València i esperem que la seva adaptació sigui molt ràpida.

CatalanEnglishSpanish