El pívot Jaime Aventín Valero seguirà vestint de groc i negre en la que serà la tercera temporada consecutiva en la disciplina del club jugant a Lliga EBA

El jugador lleidatà complirà amb aquesta la tercera campanya en el club del barri de Lleida després que arribés en la 2016/2017, i ha format part de la plantilla històrica que ha aconseguit lluitar per una plaça als Playoff d’ascens a Leb Plata durant les dues darreres temporades.

Aquesta passada temporada ha disputat un total de 22 partits amb una mitja de 12.39 minuts per partit. Ha anotat 3,5 punt si ha agafat 2,1 rebots per sumar una mitja de 2,5 de Valoració en una temporada que Aventín qualifica de «molt bonica i plena de dificultats, tot i que per mi ha sigut una temporada de traspàs».

Després de dos anys fent història, Aventín afronta aquesta nova temporada amb «moltíssima il·lusió i moltes ganes d’emprendre aquesta nova aventura amb un renovat equip i, sobretot, amb ganes de gaudir del bàsquet a tope«.

Per a aquesta temporada vinent Aventín es planteja com a repte personal «millorar dia a dia en tots els aspectes, siguin esportius o no».

CatalanEnglishSpanish