EL CLUB BÀSQUET PARDINYES ORGANITZA LA TERCERA EDICIÓ DE LES ESTADES DE BÀSQUET DE SETMANA SANTA, QUE ES PORTARAN A TERME DURANT ELS DIES 30, 31 DE MARÇ, I 1, 2 D’ABRIL DE 9:00 A 15:00 DEL MATI, OFERINT DIVERSES ACTIVITATS ESPORTIVES DE TECNIFICACIÓ, COMPETICIÓ Y RECREACIÓ, I L’OPCIÓ DE DINAR AL RESTAURANT L’ENCREUAT.

LES ESTADES DE SETMANA SANTA ESTAN ENCARADES AMB EL PROPÒSITDE FOMENTAR LA PRÀCTICA ESPORTIVA DEL BÀSQUET, OFERINT UNA SOLUCIÓ SALUDABLE DURANT AQUEST PERÍODE FESTIU A TOTS ELS NENS I NENES D’ENTRE LES CATEGORIES ESCOLA I INFANTIL, DE LA CIUTAT DE LLEIDA.

 

ESTADES DE SETMANA SANTA DEL CLUB BASQUET PARDINYES

EstadesSetmanaSanta2015

D’ACORD AMB ELS DARRERS TRES ANYS EL C.B.PARDINYES SEGUEIX PORTANT A TERME DIVERSES ACTIVITATS ESPORTIVES PER TAL DE PROMOURE I FOMENTAR EL BÀSQUET PEL BARRI DE PARDINYES I LA CIUTAT DE LLEIDA.

TAL I COM PORTEM FENT EN LES DARRERES EDICIONS, EL CLUB HA REALITZAT UN CONVENI AMB L’ASSOCIACIÓ ASAJA PER PODER OFERIR A TOTS AQUELLS PARTICIPANTS QUE ASSISTEIXIN A LES ACTIVITATS PROGRAMADES DEL CLUB, UNA PEÇA DE FRUITA I D’AQUESTA FORMA EDUCAR TOTS ELS PARTICIPANTS, POTENCIANT LA FRUITA DE LA NOSTRA CIUTAT, UNA ALIMENTACIÓ SALUDABLE BASADA EN DIVERSES PECES DE FRUITA.

DIES: 30, 31 DE MARÇ I 1, 2  D’ABRIL 2015

HORARI:  

-9:00 – 13:30 (ACTIVITATS DE BÀSQUET)

-13:30 – 15:00 (DINAR)

CATEGORIES:  

-ESCOLA

-PRE-MINI, MINI

-PRE-INFANTIL, INFANTIL

ACTIVITATS: JOCS, TECNIFICACIÓ, COMPETICIÓNS DIVERSES, EXERCICIS DE TIR, BOT I PASSE.

OBSEQUIS:

  • AIGUA.
  • FRUITA.
  • REGALS VARIS
  • TROFEUS.
  • DIPLOMA
  • SAMARRETA DEL CLUB

PER A MÉS INFORMACIÓ TRUQUEU A:

– 651-91-76-76 (ORIOL CASTILLÓN) / 690-03-99-07 (DANI GIL)

– O ENVIEU UN CORREU A estadescbpardinyes@gmail.com

FULL INSCRIPCIÓ ESTADES: Full d’incripcio estades SETMANA SANTA.2015

DATA MÀXIMA PER INSCRIURE’S ÉS EL 25 DE  MARÇ DE 2015.

CatalanEnglishSpanish