3ª EDICIO DEL TORNEIG DE NADAL DEL CB PARDINYES

3ª EDICIO DEL TORNEIG DE NADAL DEL CB PARDINYES

 

El CB Pardinyes organitza el 3 DE GENER DE 2015 al PAVELLÓ DE PARDINYES la seva 3a edició del torneig de bàsquet de Nadal, amb el propòsit de promoure, fomentar e iniciar en l’esport i l’activitat física als nois i noies de Lleida, fora de l’horari lectiu i d’aquesta forma donar una solució saludable a les inquietuds esportives dels joves de la nostra ciutat, durant part d’aquest període festiu.

INFORMACIÓ DE L’ACTIVITAT ESPORTIVA:

El torneig consisteix amb 3 competicions:

-3×3, 1×1,Concurs de triples.

Els equips estaran formats per 4 components (poden ser equips mixtes), competiran els 4 participaran en el 3×3, 2 dels 4 participaran al 1×1, i els altres 2 al concurs de triples.

Els horaris i categories:

–         Les categories de Mini, Pre-Infantil, Infantil i Cadet, la competició serà de les 10:00h fins a les 13:00h.

–         Les categories de Junior i Sènior, la competició serà de les 16:30h fins a les 20:30h.

Als participants, se’ls i donarà:

–         Tots els participants disposaran d’aigua i fruita durant el transcurs de l’activitat. A més, els millors classificats de cada modalitat del torneig de bàsquet tindran el reconeixement del club en forma de trofeus i obsequis que s’entregaran en finalitzar l’activitat.

–         I  aquest any contarem amb la presencia durant el torneig, D’UN JUGADOR DEL C.B.PARDINYES DE LLIGA EBA.

El preu es de 20€ per equip, que es pagarà el mateix dia del torneig al pavelló de Pardinyes (3 DE GENER DE 2015), abans de començar les competicions. DATA MÀXIMA PER INSCRIURE’S ÉS EL 30 DE  DESEMBRE DE 2014.

Per inscriure’s: 

Full Inscripció: Full d’inscripcio Torneig Nadal CB Pardinyes

Al pavelló de Pardinyes i omplir el full d’inscripció (entregar a l’encarregat del pavelló), o demanar el full d’inscripció a estadescbpardinyes@gmail.com  i entregar-lo al mateix correu.

Qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a traves del correu electrònic estadescbpardinyes@gmail.com o bé, truqueu al 690 03 99 07 (Dani Gil)

US ESTEM ESPERANT.

Col·laboren : C.B.PARDINYES, LA TORXA, DIPUTACIO DE LLEIDA, ASSOCIACIÓ AGRÀRIA JOVES AGRICULTORS, ASSOCIACIÓ LLEIDATANA PER L’ESPORT.

 

CatalanEnglishSpanish