El Cadet Interterriotiral del Pardinyes va perder clarament el partit per 99 49 en un partit on els nostres cadets van sortir molt bé i entonats.

IPSI: José, A. (4); Ranz, M.; Torguet, M. (6); Prat, P. (21); Barull, P. (2); Guerrero,A. (9); Reverter, M. (10); Basora, J. (8); Fandiño, F.; Esquius, P. (14); Sanchez, M. (13); Lukach, A. (8)

Cadet Interterritorial: Dhiman, K. (14); Zugasti, I.; Pérez, A. (2); Doménech, G. (10); Cervantes, Ll. (1); Escolà, M. (2); Pifarré, M.; Domínguez, A. (4); Rosler, A. (4); Domínguez, A.; Betbesé, S. (12); Arredondo, X.

Parcials: 16-15 ; 24-12 ; 25-6 ; 34-16

El Cadet Interterritorial del Pardinyes va perdre clarament el partit per 99-49 en un partit on els nostres cadets van sortir molt bé i entonats. Mostra d’això va ser el primer parcial del quart, amb un igualat 16-15. La defensa funcionava i l’atac era fluid. El segon quart va seguir amb la mateixa tònica, si bé una petita estirada de l’Ipsi feia que marxés al descans amb una lleugera avantatja de 13 punts (40-27) amb un triple al darrer segon del període.
A la represa va venir la desconnexió i la desfeta dels visitants, que van donar massa facilitats en defensa i en atac es van bloquejar. Els parcials dels darrers períodes són demolidors i l’Ipsi va acabar jugant a plaer fins als 50 punts d’avantatge del resultat final.