L’equip mini va inaugurar la Lliga amb un gran partit on els jugadors no van baixar la intensitat en cap moment del matx aconseguint sumar la primera victòria de la temporada

FORÇA LLEIDA: Martín, Aguila, Codina, baro (4), Delgado (9), garcía, Zahraoui, Bassa, Bertiu, Ndiayé, fuentes i Mellinas (2).

CB PARDINYES LLEIDA: García (16), Pajuelo (59, López (2), García (32), Cangas (9), Pérez (5), Vilanova (16), Roqué (8), Salazar (19) i Maqueda (4).

Resultat: 15-65
Parcials: 3-15/4-8/2-17/0-10/2-14/0-22/0-12/4-18

Després d’un any fora de les pistes, l’equip mini tornava a aixafar el parquet enfrontant-se al Força Lleida en el primer derbi de l’any. Els grocs i negres van sortir per totes des del primer moment i van mostrar-se molt més encertats que l’equip taronja. La bona dinàmica dels del barri lleidatà no va ser només en un període i, a poc a poc, van anar encadenant bons parcials per tancar un bon aparti’t. Tot i el domini del CB Pardinyes Lleida, els jugadors del Força Lleida no van abaixar els braços en cap moment i van competir fins al final demostrant les ganes que tenien de tornar a competir.

Aquest diumenge 28 de març el Mini tornarà a enfrontar-se al Força Lleida però aquest cop al Municipal de Pardinyes a les 11 del matí.

CatalanEnglishSpanish