cbpardinyes  VS  BASQUET CLUB MARTORELL

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta la primera jornada de la Lliga EBA 2015-2016. En la primera jornada haurà de rebre la visita aquest diumenge 27 de Setembre al Pavelló Barris Nord del BC Martorell-Solvin.  En el darrer partit, que va ser el partit de la Lliga Catalana davant l’Hospitalet, va perdre a casa  per 53-90.

En relació a la plantilla per la temporada 2015-2016, el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida ha incorporat fins a 3 jugadors nous per la present temporada. Del bloc de l’any passat, s’han mantingut 7 jugadors com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Carlos Gasque.

En relació als nous jugadors, cal destacar la joventut en edat d’aquests, com David Martínez amb 19 anys amb un gran talent i que juga principalment en posicions interiors. També, des de la vessant exterior, destacar Adrià Rivas, un jugador capaç de defensar amb una intensitat elevada i a la vegada amb un bon tir. L’última incorporació, Pepe Hidalgo és un jugador que té la capacitat de desplegar una intensitat elevada defensiva i amb bon tir, en especial, des de mitjana i curta distància.

Malgrat la derrota a l’ últim partit oficial davant el CB Hospitalet, les sensacions de cara al partit d’aquest dissabte són  positives i amb ganes de seguir creixent jornada a jornada. L’equip espera que caigui la primera victòria aquest diumenge en el primer partit de la Lliga EBA 2015-2016.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al BC Martorell-Solvin és un equip que competeix per segon any consecutiu a la Lliga EBA i que ve de perdre els dos partits de la Lliga Catalana davant el CB Igualada i el CB Quart. En referencia a la plantilla, manté 6 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats per el mateix entrenador com és Xavi Garcia des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Ruben Morales, Mario Fuentes, Salvador Claramunt, Eduard Boja, Marc Bernadí i Sergi Ala. Presenten fins a 5 novetats respecte a l’any passat que són: Jordi Clotet, Nil Sabata, Deng Mayot (Vinculats Manresa-Lliga Endesa), Guillem Jou (Sabadell Sant Nicolau-EBA) i Pau Viros (La Salle Manresa- Copa Catalunya).

En relació a l’estil de joc, és un equip que sol jugar ràpid i jugant a partir de bloqueijos tant indirectes com directes per generar situacions d’avantatge i d’aquesta manera aconseguir cistelles relativament més fàcils o tirs sols. En canvi, l’aspecte defensiu, fa una defensa molt intensa tan individualment en la defensa de l’1×1, el fet és que els seus exteriors intenten passar tots els bloquejos indirectes com directes, com de manera col·lectiva en l’aspecte de les ajudes defensives. En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Ruben Morales i Mario Fuentes; i gent jove com Guillem Jou i Pau Viros.

El BC Martorell-Solvin ve de perdre a la pista del CB Igualada en el darrer partit de la Lliga Catalana (82-66)

El partit es disputa diumenge 27 de Setembre a les 17:00 al Pavelló Barris Nord contra BC Martorell-Solvin.

CatalanEnglishSpanish