Arenys Bàsquet VS   Club Basquet Pardinyes

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta la primera jornada de la Lliga EBA 2014-2015. En la primera jornada haurà de visitar la pista del recent ascendit de Copa Catalunya  com és Queso Milner-Arenys Bàsquet.  En l’anterior partit que va ser en l’amistòs davant el Martorell-Solvin va perdre a casa  per 82-85.

En relació a la plantilla per la temporada 2014-2015, en el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida estaràn tots disponibles, incloent els  4  jugadors nous ( Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Cada cop, els nous fitxatges estan millor acoplats a l”equip i a pesar de la derrota a l’ últim partit oficial davant el BC Morabanc Andorra B, les sensacions de cara al partit d’aquest dissabte són  positives i esperem que caigui la primera victòria en el primer partit de la Lliga EBA 2014.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al Queso Milner- Arenys Bàsquet és un recent ascendit a la Lliga EBA  al igual que el BC Morabanc Andorra B, CB Salt, Martorell i Jac Sants. En referencia a la plantilla, manté  8 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats pel entrenador César Saura des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Issac Gibert, Artur Grau, Sigal Benitez, Aritz Tomás, Carles Laguarda, Jose Cabrera, Omar Toure  i Llorens Mons.  Solament 2 novetats respecte l’any passat que són:  Dani Perez (estava sense equip l’any passat)  i Sergi Costa (Joventut Junior). A la vegada presenten 2 baixes respecte al equip que va competir a Copa Catalunya l’any passat que són: Xavi Laguarda i  Marc Arnau.

En relació a l’estil de joc, el Queso Milner-Arenys Bàsquet és un equip que sol jugar ràpid i jugant a partir de bloqueijos tant indirectes com directes per generar situacions d’avantatge principalment per als seus jugadors exteriors  i a partir d’aquí aconseguir  cistelles relativament més  fàcils o tirs llançats sols. En definitva, és un gran equip amb  gent experimentada amb gran talent com Dani Perez i Jose Cabrera; i gent jove com Sigal Benitez i Sergi Costa.

En la Lliga Catalana, el Queso Milner-Arenys Bàsquet ve de perdre a casa davant del Martorell-Solvin (62-76)

El partit es disputa dissabte 18 d’octubre a les 18:15 al Pavelló Fons de les Creus contra Queso Milner-Arenys Bàsquet.

CatalanEnglishSpanish