CB Tarragona VS   Club Basquet Pardinyes

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta la primera jornada de la Lliga EBA 2013-2014. En la primera jornada haurà de visitar la pista del gran favorit per finalitzar campió del grup C de la Lliga EBA com és el CB Tarragona. Aquests dos equips ja es van veure les cares en la primera jornada de la Lliga Catalana EBA, que va acabar amb victòria del CB Tarragona per 92-69.

L’equip arriba a la primera jornada amb bones sensacions desprès de la victòria a l’última jornada de la Lliga Catalana EBA davant el CB Santfeliuenc però, amb la sensació que encara no han arribat al 100% degut a que com va dir el nostre entrenador Jorge Serna a l’entrevista realitzada a Muevetebasket.es: «Hay muchos jugadores nuevos. Tenemos que conocernos y ser capaces de relacionarnos bien en la cancha. Estamos copiando cosas que nos fueron bien de temporadas anteriores pero con los ajustes necesarios ya que el nivel de tamaño, fuerza y velocidad de los rivales es mayor, con lo que hay cosas que estamos innovando y estamos en ese proceso».

En relació a la plantilla per la temporada 2013-2014, el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida ha incorporat fins a 5  jugadors nous per la present temporada però, mantenint 8 jugadors del bloc que va aconseguir l’ascens a la Lliga EBA.

En relació als nous jugadors, cal destacar l’últim fitxatge com és Edu Villacampa, un jugador que coneix molt la categoria en la qual competira el Flor de Vimbodi aquest any i que ademés es un reforç de luxe per al joc interior. A part, d’Edu Villacampa, el Pardinyes també s’ha reforçat amb Serge Konan i Carles Gasque per al joc interior, encara que aquest últim també pot ocupar la posició d’aler. Els altres dos fitxatges  són Marc Rubin de Celis i Albert Vallverdu, dos jugadors joves però, amb un gran talent.

Per tant, aquest any ens esperen grans moments per disfrutar i gaudir d’un gran equip, que segur que fa disfrutem del bàsquet.

A continuació podem veure les estadístiques del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga Catalana  EBA 2013-2014:

Font: Muevetebasket.es

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El CB Tarragona és el gran favorit per quedar campió del grup C de la Lliga EBA 2013-2014 i arribar en un gran moment de formar desprès de guanyar la Lliga Catalana EBA davant el CB Quart.

En relació al CB Tarragona, manté el bloc de l’any passat encapçalat per Berni Alvarez des de la banqueta. L’únic novetat que presenta per aquesta temporada és la de Sergi Homs, provinent del Sabadell Bàsquet Natació E. Pia.  I l’única baixa que han tingut és la d’Edu Villacampa, fitxat  pel Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida.

En relació a l’estil de joc, Berni Alvarez remarcava a la web de la FCBQ que: «l’estil de joc que intentem és el d’un equip agressiu, capaç de defensar tot el camp i provocant un desgast físic important. En atac, intentem jugar ràpid i amb molt de ritme, arriscant a jugar a treure moltes possessions. Som un bon equip de rebot ofensiu, que aprofita bé les segones opcions. Això, de vegades, ens genera problemes perquè juguem amb un nombre elevat de pèrdues».

El CB Tarragona és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent com el base David Fernandez, Sergi Homs i Ferran Torres; y gent més experimentada com Alejandro Alba y Edu Riu.

Per tant, el Flor de Vimbodi Pardinyes s’estrena a la Lliga EBA en una pista molt díficil de guanyar i que pocs equips ho faràn en la present temporada.

El partit es disputa diumenge 10 de Novembre a les 17:00 al Pavelló del Serrallo contra CB Tarragona.

CatalanEnglishSpanish