CB Tarragona VS    Club Basquet Pardinyes

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta el primer títol de la temporada com és la Lliga Catalana EBA. La Lliga Catalana consta de dues fases: la primera consisteix en la divisió dels 10 equips en dos grups y la segona consisteix en una final a quatre entre els dos primers classificats de cada grup. El grup del Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida està format per: CB Tarragona(actual campió de la Lliga Catalana EBA), CB Quart,  Sabadell-Sant Nicolau i CB Santfeliuenc.  El primer partit, pels homes de Jorge Serna, serà aquest dissabte 28 de setembre a les 18:30 al Pavelló del Serralló davant el CB Tarragona.

En relació a la plantilla per la temporada 2013-2014, el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida ha incorporat fins a 5  jugadors nous per la present temporada. Encara que s’ha mantingut pràcticament tot el bloc de l’any passat que va aconseguir l’ascens a la lliga EBA. L’única baixa ha sigut la de Ruben Saiz, per motius personals.

En relació als nous jugadors, cal destacar l’últim fitxatge com és Edu Villacampa, un jugador que coneix molt la categoria en la qual competira el Flor de Vimbodi aquest any i que ademés es un reforç de luxe per al joc interior. A part, d’Edu Villacampa, el Pardinyes també s’ha reforçat amb Serge Konan i Carles Gasque per al joc interior, encara que aquest últim també pot ocupar la posició d’aler. Els altres dos fitxatges  són Marc Rubin de Celis i Albert Vallverdu, dos jugadors joves però, amb un gran talent.

Per tant, aquest any ens esperen grans moments per disfrutar i gaudir d’un gran equip, que segur que fa disfrutem del bàsquet.

Pel que fa al CB Tarragona, manté el bloc de l’any passat encapçalat per Berni Alvarez des de la banqueta. L’únic novetat que presenta per aquesta temporada és la de Sergi Homs, provinent del Sabadell Bàsquet Natació E. Pia.  I l’única baixa que han tingut és la d’Edu Villacampa, fitxa recentment pel Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida.

En relació a l’any passat, el CB Tarragona solament va perdre 6 partits de 37 partits (contant la Lliga Catalana EBA i la lliga EBA).

El CB Tarragona és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent y gent més experimentada com A. Alba. Durant la pretemporada, el CB Tarragona ha implantat un ritme alt de joc, pressionant tota la pista i amb atacs ràpids. L’últim partit de pretemporada que va disputar el CB Tarragona va ser el dissabte passat contra el Sabadell Bàsquet amb un marcador favorable pels primers per 79-64.

El partit es disputa dissabte 28 de setembre a les 18:30 al Pavelló del Serrallo contra CB Tarragona.

 

CatalanEnglishSpanish