Baricentro Barbera   VS    cbpardinyes

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta el primer títol de la temporada com és la Lliga Catalana EBA i ho farà per tercera vegada en la seva història. La Lliga Catalana consta de dues fases: la primera consisteix en la divisió dels 18 equips en 6 grups y la segona consisteix en una final a quatre entre els  primers classificats de cada grup. El grup del Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida està format per: AEC Collblanc i BC Morabanc Andorra B.  El primer partit, pels homes de Jorge Serna, serà aquest dissabte 12 de setembre a les 19:00 al Poliesportiu Can Serra davant el Baricentro Barbera.

En relació a la plantilla per la temporada 2015-2016, el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida ha incorporat fins a 2 jugadors nous per la present temporada. Del bloc de l’any passat, s’han mantingut 7 jugadors com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Albert Vallverdú, Edgar Solsona i Carlos Gasque. Per contra, hi hagut les baixes de Sergi Villegas i Gavrilo Markovic.

En relació als nous jugadors, cal destacar la joventut en edat d’aquests, com David Martínez amb 19 anys amb un gran talent i que juga principalment en posicions interiors. També, des de la vessant exterior, destacar Adrià Rivas, un jugador capaç de defensar amb una intensitat elevada i a la vegada amb un bon tir.

Per tant, aquest any ens esperen grans moments per disfrutar i gaudir d’un gran equip i que segur fa que  disfrutem del bàsquet.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al Baricentro Barbera és un equip recentment ascendit a la Lliga EBA al igual que el CB Castellbisbal, Igualada i Masnou. En referencia a la plantilla, manté 6 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats per el mateix entrenador com és David Lizano des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Francesc Cairo, Jose Bernuz, Albert Mas, Lluis Soumah, Ivan Llull i Victor Vilches. Presenten fins a 5 novetats respecte l’any passat que són:  Oriol Muñoz (CB Santfeliuenc-EBA), Luis López (Sabadell Sant Nicolau-EBA), Sergi Perez (AEC Collblanc-EBA), Sergio Clemente (UE Sant Cugat- Copa Catalunya) i Miller Escobar (AESC Ramon Llull- Copa Catalunya).

En relació a l’estil de joc, és un equip que sol jugar ràpid i jugant a partir de bloqueijos tant indirectes com directes per generar situacions d’avantatge i d’aquesta manera aconseguir  cistelles relativament més  fàcils o tirs sols ja sigui des de la línia de 3 punts com des d’aprop a cistella. En definitva, és un bon equip amb  gent experimentada amb talent com Francesc Cairo i Jose Bernuz; i gent jove com Luis López i Sergio Clemente.

En la Lliga Catalana, el Baricentro Barbera ve de perdre a la pista del CB Hospitalet (83-49)

El partit es disputa dissabte 12 de Setembre a les 19:00 al Poliesportiu Can Serra contra Baricentro Barbera.

 

CatalanEnglishSpanish