Club Basquet Pardinyes  VS AEC Collblanc

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta el primer títol de la temporada com és la Lliga Catalana EBA i ho farà per segona vegada en la seva història. La Lliga Catalana consta de dues fases: la primera consisteix en la divisió dels 13 equips en 4 grups y la segona consisteix en una final a quatre entre els  primers classificats de cada grup. El grup del Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida està format per: AEC Collblanc i BC Morabanc Andorra B.  El primer partit, pels homes de Joan Albert Cuadrat, serà aquest diumenge 21 de setembre a les 19:30 al Pavelló Barris Nord davant l’AEC Collblanc.

En relació a la plantilla per la temporada 2014-2015, el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida ha incorporat fins a 4  jugadors nous per la present temporada. Del bloc de l’any passat, s’han mantingut 6 jugadors que van disputar la primera temporada a la lliga EBA del CB Pardinyes com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque. Per contra, hi hagut les baixes de Gerard Sevillano, Marc Rubin de Celis,  Marc Vidal,  Ricky Rivas i  d’Edu Villacampa.

En relació als nous jugadors, cal destacar la joventut en edat d’aquests, com Arnau Triginer amb 17 anys amb un gran talent i que tant pot jugar amb posicions interiors com exteriors. També, des de la vessant exterior, destacar Gavrilo Markovic, un jugador, que a pesar de la seva edat, coneix molt bé la lliga EBA on ha competit en els darrers anys; i també destacar en la vessant exterior, Edgar Solsona, un jugador amb un bon 1×1 tant en carrera com en joc estàtic. I per últim, ja en la vessant interior, un jugador que debuta en la Lliga EBA com és Alejandro Garcia, que destacar pel seu bon llançament  tant des de 3-4 metres com des de la línia de 3 punts.

Per tant, aquest any ens esperen grans moments per disfrutar i gaudir d’un gran equip i que segur fa que  disfrutem del bàsquet.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

L’AEC Collblanc es un equip que per quarta temporada consecutiva jugarà a la Lliga EBA, això tenint en compte, que l’any passat van lograr l’ascens a l’Adecco Plata per mèrits esportius, desprès de quedar campió en el seu grup de les fases d’ascens. Però,  degut a temes econòmics no han pogut participar aquesta temporada a l’Adecco Plata.

Pel que fa l’AEC Collblanc, manté el bloc de l’any passat destacant jugadors contrastats com Josep Mestres i per contra jugadors joves de molta qualitat com Oscar Andres i Jaume López. Per tant, el projecte del AEC Collblanc el continua encapçalant des de la banqueta per Josep Maria Marsà. És un equip pràcticament on la mitjà d’edat es 29 anys, execptuant Jaume Lopez (24 anys), Javi Rodriguez (21 anys)  i Pedro Luis Corominas (42 anys). Presenta simplement  una única novetat que és: Javi Rodriguez (UE Montgat-EBA).

En relació a l’estil de joc, el AEC Collblanc es un equip que aprofita la seva gran experimentada plantilla per a portar el control del ritme del partit que més els convé segons el rival que tinguin davant. És un equip que sol aprofitar al màxim  les errades del rival  amb cistelles fàcils. També és un equip que utilitza pocs sistemes, pràcticament els únics que solen utilitzar solen ser a travès de bloqueijos indirectes aprofitan les sortides del seus tiradors i amb bloqueijos centrals directes amb la continuació dels homes alts com Oscar Andrès o Josep Mestres.

En definitva, és un gran equip que compagina gent experimentada amb gran talent com Josep Mestres i Jordi Vall-Llobera; i gent jove com Jaume Lopez.

El partit es disputa diumenge 21 de setembre a les 19:30 al Pavelló Barris Nord contra AEC Collblanc.

 

CatalanEnglishSpanish