El CB Pardinyes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilaller, inicia avui diumenge 3 de Juliol la 1a edició del Campus d’Estiu a Vilaller amb una trentena de nens i nenes, d’escola fins a cadet (6 anys- 14 anys), que gaudiran de tecnificació de bàsquet, jocs, competicions, activitats aquàtiques, activitats de lleure i activitats a la natura, fins al dia 9 de Juliol. També faran activitats de ràfting, curses d’orientació i excursions a la natura.

CAMPUS ESTIU

El campus esta dirigit per un equip de professionals, format per la direcció esportiva del club, Oriol Castillon (coordinador del CB Pardinyes), Gerard Encuentra (entrenador ajudant del CB Pardinyes EBA) i  entrenadors de primer nivell. Tot rodejats d’un espai idíl·lic de naturalesa  en el magnífic poble de Vilaller.

Durant el campus, ens visitaran Jorge Serna, entrenador del CB Pardinyes EBA,  i Alejandro Garcia, jugador del del CB Pardinyes EBA. També tindrem la col·laboració de Sergi López, component del grup musical «La Pegatina» que impartirà una ponència sobre els valors en l’esport i la música i amenitzarà una festa holi-colors. A més obsequiarà a tots els participants amb una samarreta del grup

Els nostres agraïments als nostres col·laboradors: La Mañana, l’Ajuntament de Vilaller, Podolleida, La Torxa, Associació de Joves Agraris, Associació Lleidatana per l’Esport, Surfdevils, Coca-Cola, La Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, Secretaria General de l’Esport Lleidatà, La Flor de Vimbodi, Trendylleida i Orvepard.

CatalanEnglishSpanish