L’Ilerdauto Nissan Pardinyes no va poder celebrar la seva estrena a la LEB Plata amb victòria i va caure (67-70) davant el Futbol Club Barcelona en un partit intens disputat al Barris Nord. Wendell Davis va poder forçar la pròrroga, però no va ser el dia dels grocs i negres des de la línia de 6,75 (5/28) i la pilota no va entrar i la victòria va ser pels blaugrana que van saber aprofitar les baixes del Pardinyes (Duch, Dieng i Raúl Lobaco) que van deixar a l’equip de Gerard Encuentra amb només dos canvis a la banqueta.

.L’Ilerdauto Pardinyes va dominar els primers minuts del partit (14-7), però el Barça va aconseguir tornar a entrar en la lluita al final del primer període (18-15). Els de Gerard Encuentra semblaven disposats a donar la sorpresa (28-18), però de nou la reacció blaugrana no va fer-se esperar i el filial del FC Barcelona va aconseguir arribar al descans només un punt per sota (33-31).
La segona part va estar marcada per la igualtat entre els dos equips i va ser en aquest moment quan el Barça va aconseguir posar una marxa més i capgirar el marcador aprofitant la manca d’encert en el tir exterior del Pardinyes. D’aquesta manera va entrar-se al darrer període amb un 46-50 favorable als de Diego Ocampo, que van arribar a situar-se a 9 punts de diferència. Tot i això, el Pardinyes no va rendir-se i en els darrers minuts els grocs i negres van aconseguir retallar distàncies per posar un 67-70 quan faltaven quatre segons. Davis va prendre la responsabilitat de llançar el darrer triple a la recerca de la pròrroga però el llançament, com durant tot el partit, no va entrar i el partit va arribar al final amb un marcador de 67-70.