Aquest dissabte 23 de Maig es va celebrar la Final a Quatre de la categoria preinfantil masculí a Artesa de Segre. En aquesta final a Quatre van participar el Sedis,  primer rival dels nostres a semifinals, i  per l’altra banda, jugaven el Força Lleida contra el Bellpuig.

SEMIFINAL FINAL A QUATRE

INFANTIL NEGRE

INFANTIL NEGRE

 

El dissabte a les 10:30h es va enfrontar el Club Bàsquet Pardinyes contra el Sedis Se d’Urgell en la primera semifinal preinfantil territorial a Artesa on el conjunt groc i negre es va imposar amb el resultat de 75 a 62. La primera part va ser dels jugadors de la Seu d’Urgell amb un parcial de 13 a 26, arribant a la mitja part amb un avantatge de 12 punts. En canvi, la segona part gràcies a la pressió defensiva del Pardinyes van capgirar el marcador amb un parcial de 30 a 7 entre el cinquè i sisè quart; fins arribar al resultat final de 13 punts d’avantatge. D’aquesta manera l’equip groc i negre arribava a la final de la tarda que es disputava a les 17:30h contra el guanyador del Força Lleida – Bellpuig.

75 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Varela (3), Oró (-), Sarrate,P., (16), Mauri (-), Sellart (8), Garcia (10), Ibars (2), Ariño (2), Benavente (15), Sarrate,D., (19)

62 SEDIS NAGRUP: Martinez (-), Perez (6), Serrato (12), Gaudora (2), Calvet (6), Paredes (8), Marti (7), Sarria (21).

Els guanyadors de les semifinals van ser el Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i el Força Lleida, que jugarien el mateix dissabte a partir de les 17:30 a Artesa de Segre.

 

FINAL DE LA  FINAL A QUATRE

El dissabte a les 17:30h es va enfrontar el Club Bàsquet Pardinyes contra el Força Lleida en la final preinfantil territorial a Artesa on el conjunt groc i negre es va imposar amb el resultat de 84 a 35. Des del principi del partit l’equip entrenat per Pau López va imposar un ritme de partit alt amb una defensa pressionant a tota la pista que comportava pèrdues dels jugadors del Força Lleida i a conseqüència cistelles ràpides i fàcils del Pardinyes. A la mitja part el resultat era favorable al Pardinyes per un 42 a 20; això podia provocar la relaxació de l’equip de Pardinyes però no va ser així, i en la segona part va ser clara per l’equip groc i negre que no va baixar el nivell d’intensitat fins al final de partit proclamant-se campions territorials i classificant-se directament al Campionat de Catalunya que es disputarà el cap de setmana del 6 i 7 de juny a Solsona.

84 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Varela (7), Oró (2), Sarrate,P., (5), Mauri (13), Sellart (9), Garcia (14), Ibars (7), Ariño (4), Benavente (9), Sarrate,D., (14)

35 FORÇA LLEIDA CE “B”: Sarrat (-), Ortega (4), Rubin de Celis (12), Broto (11), Bernat (-), Solsona (4), Solsona (-), Grau (4), Ribes (-), Quintana (-), Àguila (-).

INFANTIL NEGRE

Celebració del Flor de Vimbodí Pardinyes Negre desprès de la Final

CatalanEnglishSpanish