JORNADA 9 DE GENER DE 2016

CADET NEGRE

Partit igualat i emocionant que al final es va endur el Cadet Negre del Pardinyes que va sumar la seva primera victòria de la temporada. El primer quart va marcar la tònica del partit, amb  tots dos equips  jugant  molt concentrats i motivats per la victòria. El segon va seguir la mateixa dinàmica, si bé el Pardinyes acusava el rigor arbitral. Els seus jugadors groc i negres es van carregar de  faltes i  fins i tot van rebre dos tècniques en decisions molt estrictes per part del col·legiat.. El Pardinyes va acusar aquesta situació al tercer quart,  que es va tancar amb un parcial de 20.8 a favor de l’equip del Baix Cinca. L’últim quart els nois del Pardinyes van aconseguir  capgirar la dinàmica i van remuntar el partit amb accions de qualitat i tirs de tres inclosos que van donar una merescuda victòria molt treballada per tot l’equip.

47 PEÑA FRAGATINA: Verdiell (-); Berenguer (4); Andreu (3); Drago (4); Moya (3); Casals (6); Portolés (12); Barbe (10); Fargues (3).

51 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Alex Pelegrina (3); Eduard Teixidó (-); Joel López (4); Joan Tamames (17); Héctor Balcells (8); Adrià Alandete(7); Miquel Plaza(8); Guillem Barta (-); Aleix Quiroga (5).

El pròxim partit es el dia 23 de Gener de 2016 a partir de les 16:30 a la pista del Vallfogona.

JORNADA 10 DE GENER DE 2016

INFANTIL  GROC

El diumenge dia 10 es va jugar la final del campionat infantil d’accés a grup A1 entre el B.C. Morablanc Andorra “A” i el Flor Vimbodi Pardinyes Groc. A priori, representava un enfrontament força igualat i que calia competir per guanyar, però la gran intensitat defensiva i la motivació dels de Pardinyes va desequilibrar l’inici del partit a favor dels lleidatans. Un primer període que finalitzava amb un 2-15 marcaria la tònica del partit, l’esforç i la intensitat dels grocs no va donar cap opció de remuntada. La bona actitud en defensa dels nois de Pardinyes provocava atacs ràpids i efectius, augmentant així la distància del marcador entre els dos equips, que arribaven a la mitja part amb un clar 17-46. Durant la segona meitat del matx, la dinàmica dels de Lleida es va mantenir, però els jugadors de l’Andorra no van deixar de lluitar pel partit, fet que va provocar bones accions dels contraris en atac durant la segona meitat del matx. Tot i això, el partit finalitzava amb un Pardinyes molt superior i un marcador final de 37-82. Ara tocar seguir treballant cada dia per competir en territorial catalana.

Infantil Groc Campió

37 B.C. MORABANC ANDORRA “A”: Almacellas (1), Macias (2), Marti (-), Carruell (5), Obiols (8), Joval (4), Betrian (3), Frases (11), Cruz (3)

82 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (15), Ariño (6), Benavente (4), Sarrate, D. (15), Oró (-), Mauri (13), Sarrate, P. (10), Ibars (5), Varela (9), Sellart (5).

El pròxim partit es el dia 16 de Gener de 2016 a partir de les 10:30 a la pista del FC Barcelona «A».

CADET  GROC

Còmode partit davant  el Borges_Garrigues, un rival inferior i que només va poder comptar amb 7 jugadors. Als nois els va costar imposar el seu ritme a l’ inici del matx, ja que venien d’un llarg període de descans, però. a poc a poc. l’equip va pujar en defensa, va realitzar ràpids contraatacs i va mostrar la seva superioritat des del principi fins al final del matx. En resum, un partit que ens serveix per baixar els excessos gastronòmics del Nadal i per agafar una mica de ritme de competició de nou. La setmana que ve més i esperem que millor!!!

71 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sarrate D. (5), Benitez A. (4), Benavente(11), Ferre (17), Capdevila (9), Sarrate P. (5), Ibars (5), Sellart A. (2), Solsona (7), Rodriguez (-), Perdices (6).

21 CB BORGES GARRIGUES: Morgades (2), Menguella (-), Mir (9), Cullere (3), Berent (-), Paris (-), Rene (7).

El pròxim partit es el dia 16 de Gener de 2016 a partir de les 12:30 a la pista del Cervera.