Victòria amb un resultat clar de l’Infantil Groc davant el BC Morabanc Andorra Blau en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga regular per 76 a 26.

CLUB BASQUET PARDINYES LLEIDA GROC: Moreno (19), Zheng (12), Baeza (2), Brufau (2), Cubero (2), Bergua (7), Anglada (8), Roma (2), Perez (12), Mas (10).

BC MORABANC ANDORRA BLAU:  Maceira (4), Aleu (3), Rivera (-), Alves (-), Bringue (2), Torres (-), Lorite (-), Sanjose (12), Sobany (3), Valero (2).

Parcials: (29– 6), (33 – 9), (14 –11)

Victòria amb un resultat clar de l’Infantil Groc davant el BC Morabanc Andorra Blau en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga regular per 76 a 26. Ja des de l’inici, els nois del CB Pardinyes van sortir molt concentrats i amb bona actitud defensiva que els va permetre recuperar moltes pilotes que propiciaven accions còmodes cap a cistella. Però, durant el partit, els grocs i negres van alternar moments de bon joc amb moments de relaxació defensiva i això va fer que en alguns dels quarts anessin de menys a més. Tot això, el CB Pardinyes va anar incrementant la diferència en el marcador davant l’equip andorrà que en cap moment va abaixar els braços, malgrat la diferència en el marcador. Els locals van tancar el marcador en el tercer minut del 6è període. Al final, victòria del Club Bàsquet Pardinyes Groc per 76 a 26.

CatalanEnglishSpanish