Derbi groc i negre entre l’Infantil Groc i l’equip PreInfantil que va acabar del costat de l’equip infatil. Ambdós equips van mostrar un gran nivell tot i que en el darrer període l’infantil groc va estar més encertat.

Infatil GROC: Moreno (20), Baeza (5), Brufau (3), Cubero (2), Bergua (5), Roma (-),Carrera (4), Perez, M. (4), Mas (16), Perez C. (3).

Pre Infantil: Palomino (5), Cortasa (9), Roig (4), Gay(1), Esquius (2), Barrot (-), Capell (5), Cobos (-), Torrell (6), Martinez (7), Gomez (2).

Parcials: (9– 8), (19 – 13), (15 –12), (19-8)

Victòria de l’Infantil Groc en el derbi contra el PreInfantil del CB Pardinyes en el partit corresponent a la 12a jornada de lliga regular per 62 a 41.

En un inici de partit, on l’equip PreInfantil sortia molt més ficat en defensa, malgrat que no es veia reflectit en el marcador, a causa de la falta d’encert. Per contra, els infantils sortien tous en defensa i en atac i propiciaven pèrdues i mals tirs. Però, a partir del tercer període, els infantils aconseguien obrir una petita diferència en el marcador, com a conseqüència, d’una millora en moments puntuals en defensa i en atac.

Amb el pas dels minuts, la diferència s’anava incrementant al voltant dels 15 punts, però malgrat la diferència en el marcador, cal destacar que els jugadors preinfantils mai han perdut de cara el matx i en tot moment han competit fins al final del partit. Al final, victòria final per 21 punts (62-41) dels jugadors Infantils, els quals han tornat a la dinàmica de treball i constància en defensa d’abans de vacances si volen competir contra els equips de dalt.

Per contra, felicitar l’equip PreInfantil, que malgrat la derrota, han tingut una bona actitud en tots els aspectes del joc i han realitzat un bon partit.

CatalanEnglishSpanish