L’Infantil Groc va emportar-se el duel amb el Tremp en un partit dominat pels grocs i negres des de l’inici

Infantil Groc: Moreno (10), Baeza (4), Brufau (2), Cubero (4), Bergua (6), Anglada (12), Roma (-), Perez (7), Mas (12).

CB Tremp:  Riba (-), Martinez (-), Salzer (6), Bosch (-), Lopez (-), Stoyanov (-), Samaniego (-), Delgado (-), Alcaraz (-), Mao (-).

Parcials: (30–4), (27 – 2)

Victòria clara de l’Infantil Groc davant el CB Tremp en el partit corresponent a la setena jornada de lliga regular per 57- 6.

Ja des de l’inici, els nois del CB Pardinyes van sortir molt concentrats en atac passant bé la pilota i aconseguien acciones còmodes que els permetia acaba sols cap a cistella i a l’hora amb bona actitud defensiva que els va permetre recuperar moltes pilotes. Els locals van tancar el marcador en el minut quatre del quart període.

Al final, victòria del Club Bàsquet Pardinyes Groc per un marcador de 57-6.