Victòria de l’Infantil Groc davant el CB Mollerussa en el partit corresponent a la segona jornada de la segona volta de lliga regular per 53-46

Infantil Groc: Baeza (10), Brufau (7), Cubero (2), Bergua (2), Anglada (6), Roma (2), Perez (6), Mas (18), Carrera (-).

Mollerussa:  Vilaro (13), Balp S. (2), Balp P. (17), Cuberes (4), Balcells (-), Edwin (-), Sole (-), Nieto M.(-), Nieto P.(-), Vendrell (10),Granados (-).

Parcials: (21– 8), (11 – 12), (7 – 13), (14-13)

Partit on els groc i negres, en els primers dos quarts, han mostrat una millora en la intensitat defensiva respecte a partits anteriors, malgrat que l’encert no acompanyava. Però, a partir del tercer període s’ha tornat a veure la mala cara en defensa de partits anteriors i continuant la manca d’encert degut a la poca tensió finalitzant, tot i que si que s’ha vist una millora en la circulació de cara a cistella. Tot això, ha provocat que el CB Mollerussa s’anés apropant al marcador, fins al punt de ficar-se 1 punt a sobre en el darrer període.

Però, en el tram final del darrer quart, els groc-i-negres han estat millor que els visitants i s’han acabat emportant la victòria. En definitiva, mal partit de l’Infantil Groc a partir del tercer període en l’aspecte defensiu, i cal destacar que el camí a seguir es el mostrat en els dos primers períodes, on han demostrat que ho poden fer; simplement han de competir els 40 minuts amb el mateix nivell.

Al final, victòria del Club Bàsquet Pardinyes Groc per 53 a 46.