El CB Pardinyes Lleida va emportar-se la victòria i l’average de la pista del CB Villarrobledo aconseguint fer una passa endavant cap a la permanència i mantenint-se en posicions de play off d’ascens.

El primer període va estar marcat per l’encert des del 6.75 dels dos equips (678 de l’equip local i 6/10 dels grocs i negres). Els lleidatans, liderats per Bonde (6 punts) I Òrrit (5punts) aconseguien igualar els locals amb atacs molts ràpids, però en cap moment van aconseguir marxar en el marcador. L’efectivitat feia que el primer quart acabés amb un marcador de 25-25.

Al segon període, els de Gerard Encuentra van sortir menys endollats. Això ho van aprofitar els locals per posar les primeres distàncies en el marcador (37-31 al minut 3). Els lleidatans van trigar a reaccionar i no va ser fins passat l’equador del període que van aconseguir retallar distàncies per posar-se 41-39. Tot I la reacció dels d’Encuentra, l’equip local va tornar a posar una marxa més i va tornar a obrir l’escletxa (47-41 a falta d’1’23»). En dues accions, els grocs I negres van aconseguir un bon atac per retallar distàncies (47-44) i una bona defensa final que va impedir la cistella final per tancar la primera meitat tres punts per sota.

el tercer període va començar de cara pel Cb Pardinyes Lleida. Aconseguint empatar el resultat (49-49) i arribant a posar-se per davant 49-53 als 4 minuts de joc. Tot i això, els locals van despertar tallant el parcial favorable als grocs i negres (49-53). Tot i això dues tècniques consecutives dels locals van fer que, de nou, els d’Encuentra van prendre avantatge en el marcador 51-56 a l’equador del període. A partir d’aquí, el joc dels dos equips va tornar a igualar-se arribant al final del quart amb empat a 61.

El darrer període va ser el moment pels de gerard encuentra. Els grocs i negres, molt encertats en defensa, aconseguien tornar a sortir amb una marxa més que els locals. Els errors en atac i les protestes locals van permetre que els lleidatans aconseguissin una renda de 13 punts a falta de 2.30 pel final (67-80). Els locals van intentar-ho, però els grocs i negres no van abaixar la intensitat per sumar una nova victòria i fer una passa més cap a l’objectiu de la permanència (71-82).