Victòria de l’ilerdauto Pardinyes en un partit molt igualat contra un Palma Iberostar que seguia molt de prop als lleidatans en la competència per una plaça per jugar la fase d’ascens

Primer Període
En l’inici del partit els locals amb una defensa molt intensa, que fregava els límits, i controlant el rebot van aconseguir un avantatge de +8 que els de Lleida van aconseguir reduir en el segon tram del període per acabar amb un marcador de 22-21 favorable al Palma.Segon Període
El segon quart va estar molt més igualat entre els dos equips, gràcies, en part, a la menor intensitat dels locals que permetia a l’Ilerdauto jugar el seu estil de bàsquet particular.
Els de Gerard Encuentra, més dominadors en aquest període, van tenir opcions de marxar en el marcador, però els errors en els tirs fàcils feien que s’arribés al descans amb empat a 39.

Oriol Jorge, en una de les accions del partit.

Tercer Període
Al tercer període els jugadors lleidatans van sortir del vestuari molt més conscient de la importància del partit. Una defensa molt més sòlida dels grocs i negres va permetre als d’Encuentra posar-se 5 punts a dalt en el marcador. Aquest domini, però, no va ser complet i el Palma va aconseguir un parcial de 10-0 en la darrera part del període que permetia als balears arribar al final del quart amb un mínim avantatge de 5 punts (56-51) i amb tot per resoldre a l’últim quart.Quart Període
La igualtat entre ambdós equips va continuar sent clara protagonista del darrer període. Les poques diferències entre els dos equips i el joc de tu a tu feien que el domini del marcador anés canviant amb cada atac.
El partit va decidir-se en els darrers segons del partit quan, Pol Domingo, ha llançat dos tirs lliures. Ha ficat el primer i ha fallat el segon (71-72). El Palma ha tingut opció de jugar l’última posició però no va aconseguir llançar còmode, arribant al final del matx amb una nova victòria per als de Lleida.