Victòria del Júnior Groc davant el Binéfar per 75-71, en un partit que va necessitar de pròrroga.

Ilerdauto Pardinyes Júnior Groc: (DHIMAN,-), (ORTEGA, 12), (GONZÁLEZ, -), (MAURI, -), (ARIÑO, 4), (SOLSONA, 6), (GRAU, 8), (RIBES, 16), (ROMERO, 12), (DOMINGO, -), (ARREDONDO, -), (VIDAL, 17)

CB Binéfar: (DE JESUS, 8), (AUSERE, 2), (HADJ, 19), (LLÉS, 6), (PADILLA, 6), (IBARZ, 13) (BESSON, 4), (FRANCO, 8), (ROIG, -), (IBARZ, -), (ALBAS, 5).

Parcials: (18 – 16), (21 – 14), (10 – 19), (12 – 12), (14 – 10)

Partit molt disputat entre el junior groc del Pardinyes i el Binéfar on els locals han guanyat després de forçar la pròrroga.

Dues parts ben diferents, la primera on el Pardinyes ha pogut realitzar el seu joc i fins al moment de guanyar de 9 punts.
La segona part molt clara pels visitants on s’han col·locat en zona tancant els espais.

Finalment, una pròrroga on l’avantatge que han agafat l’equip groc i negre a l’inici ha fet que es decantés per l’equip local.