Partit disputat entre l’Ilerdauto Pardinyes Cadet Groc i el BC Andorra, amb victòria visitant per 65-70.

CB Pardinyes Cadet Groc: Tersa, G.(3), Peralta, E.(11), Serrano, M.( 6), Garcia, A (4), Perez , C.(18), Lamas, E.(9), Badia, A (2), Bombi, F.(4), Singh, G.(2), Diarra, D (6), Suarez, P.(-).

BC Andorra: Valero, G.(17), Garcia, A.(3), Puente, D.(5), Garaut, L.(19), Badell, P.(4), Bringue, J.(7), Linde, B.(0), Garcia, A.(4), Cassany, A.(13), Moreno, M.(-).

Parcials: (17–8), (6–13), (19–18), (15–19)(07 – 12)

El partit va començar amb els de Pardinyes més endollats al partit en defensa i en atac, cosa que al segon període, els d’Andorra va igualar, i es va arribar al descans +2 per als locals.

A la represa es va mantenir la igualtat, entrant en els últims 2 minuts de partit, amb empat al marcador, arribant així a la Prorroga.

Amb un resultat de 58-58, es va començar la pròrroga, on els d’Andorra van estar més encertats, i van jugar amb més calma, tot i les ganes i el cor dels de Pardinyes, arribant al final amb victòria dels d’Andorra, per 65 a 70.