Partit disputat entre el Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre de categoria cadet i el Ceng, amb victòria final pels locals per 72 22. Un partit on els jugadors groc i negres van anar de menys a més davant un rival inferior físicament. Als visitants, els va costar ficar-se defensivament a l’inici, però amb el pas dels minuts van incrementar el nivell defensiu i acompanyat d’un bona circulació de pilota i verticalitat cap a cistella, el que va fer que anessin incrementant la diferència en el marcador. Al descans, el marcador era de 56 a 18. A la represa, tot va continuar igual, els groc i negres van tancar el marcador a meitat del tercer quart, després d’un parcial de 16-4. El partit va finalitzar 72-22 favorable als jugadors del cadet negre Ilerdauto Nissan Pardinyes i d’aquesta manera aconsegueixen la sisena victòria de la temporada.

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(-), Escribano, N.(21), Escola, M.(8), Bosch, P.(6), Codina, A.(20), Masich, J.(-), Diarra, S.(2), Badia, A.(4), Muñoz, J. (2),Pou, M (-), Batsi, Ll.(9).

CENG MOBLES JESUS: Vega, N. (3), Sole, O. (6), Eroles, S. (3), Ceban, D. (-), Blasi,S. (2), Paris, G. (4), Plens, R. (-), Eroles, J. (4).