Un partit on els jugadors groc i negres van començar amb bona actitud defensivament i amb verticalitat cap a cistella i bona circulació de pilota en atac, malgrat que amb poc encert de cara a cistella en el primer quart, tal i com demostra el parcial 14-5 del primer quart. En el segon quart, el nivell defensiu dels locals va continuar igual, però a diferencia del anterior quart hi havia una millora en l’encert a cistella, ho demostra els 4 triples que es van anotar en aquest quart. Al descans, el marcador era de 36 a 10.

A la represa, tot va continuar igual, els groc i negres van tancar el marcador al inici del darrer quart, després d’un parcial de 28-3 en tota la segona part. El partit va finalitzar 64 13 favorable als jugadors del cadet negre Ilerdauto Nissan Pardinyes i d’aquesta manera finalitzen la primera fase amb la 12a victòria de la temporada.

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(14), Escribano, N.(7), Escola, M.(8), Bosch, P.(-), Codina, A.(10), Masich, J.(7), Diarra, S.(2), Badia, A.(2), Muñoz, J. (2), Batsi, Ll.(11).

GREEN AMBIENT CEP VALLFOGONA: Palou, D.(-), Stase, G.(-), Diaz, G. (10), Ricart, X.(3), Dolcet, P. (-), Calvet, M.(-), Stase, M. (-), Alias, J.(-), Gabaldon, M.(-).