Un partit on els jugadors groc i negres van anar de menys a més davant un rival inferior físicament. Als locals, els va costar ficar-se defensivament a l’inici, però amb el pas dels minuts van incrementar el nivell defensiu i acompanyat d’un bona circulació de pilota i verticalitat cap a cistella, el que va fer que anessin incrementant la diferència en el marcador.

Al descans, el marcador era de 45 a 11. A la represa, tot va continuar igual, els groc i negres van tancar el marcador a meitat del tercer quart, després d’un parcial de 17-1. El partit va finalitzar 62-12 favorable als jugadors del cadet negre Ilerdauto Nissan Pardinyes i d’aquesta manera aconsegueixen la vuitena victòria de la temporada.

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(6), Escribano, N.(10), Escola, M.(2), Bosch, P.(5), Codina, A.(4), Masich, J.(9), Diarra, S.(10), Badia, A.(2), Muñoz, J. (2), Batsi, Ll.(12),

CB TORREFARRERA: Fernandez, I.(-), Figueres, I. (-), Vidal, B.(5), Cornella, G.(-), Vidal, C. (-), Labernia, R.(5), Gonzalez, M.(-), Sola, X. (2), Vidal, M. (-), Segues, J. (-), Macarro, R.(-).