Un partit on els jugadors grocs i negres van realitzar un partit irregular davant un rival inferior físicament. Als locals van començar defensivament molt bé, però amb el pas dels minuts van baixar el nivell defensiu i acompanyat d’una bona circulació de pilota i verticalitat cap a cistella però que no es veia recompensada en encert cap a cistella, en especial, al segon quart. Degut això, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre va arribar al descans amb un marcador de 28-14.

A la represa, els grocs i negres van sortir un altre cop molt ficats defensivament que els permetia tenir accions còmodes de cara a cistella i d’aquesta manera ampliar la diferencia, malgrat el dolent darrer quart ofensiu, els grocs i negres van acabar el partit guanyant per 30 punts de diferència (54-24).

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(10),Escribano, N.(3), Escola, M.(-),
Bosch, P.(21), Codina, A.(-), Masich, J.(2), Diarra, S.(5), Badia, A.(3), Muñoz, J. (4), Batsi, Ll.(6)

CB PEÑA FRAGATINA “B”: Ibarz, I.(4), Gallinad, R.(4), Larroya, G.(2), Andreu, J..(2), Gibert,
C.(9), Martinez, J. (-), Iglesias, M. (2), Torren, I. (1).