Partit on els jugadors groc i negres van sortir adormits i amb falta de concentració tant en atac com en defensa (ho demostra el 4/38 en tirs lliures en tot el partit) durant la primera part, per contra, els visitants tenien una bona circulació de pilota que els permetia tenir tirs més còmodes. Al descans, el marcador era de 15-34. A la represa, els locals sortien molt millor en defensa i amb bon moviment de pilota en atac, que els permetia tenir acciones i tirs més fàcils. Amb tot això, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes  Negre escurçava diferencies i finalitzava el tercer quart perdent solament per 14 punts. Al darrer quart, es tornava a veure la mateixa imatge defensiva dels locals de la primera part i per contra, els visitants han ampliat la diferencia fins als 24 punts finals. El partit va finalitzar 32-56 favorable als jugadors del Sicoris.

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(4), Escribano, N.(-), Escola, M.(6), Bosch, P.(2), Codina, A.(7), Masich, J.(-), Diarra, S.(4), Badia, A.(4), Muñoz, J (2), Pou, M (-), Batsi, Ll.(3).

SICORIS: Arevalo, R.(15), Sistere, M.(-), Iturbe, F.(-), Pique, M.(2), Buchaca, R.(2), Abella, M.(4), Tamarit, X. (7), Huguet, P. (-), Figuerola, G. (6), Mola, R. (3), Amo, D.(17).