Quart partit de la temporada del junior negre del Pardinyes que van començar amb bon inici del partit amb molt de ritme alhora de passar la pilota i un nivell elevat d’intensitat tant en defensa com en atac, on el partit va estar quasi en tot moment igualat però al final del segon quart perdíen de sis punts. En començar la segona part el partit continuava igual amb molta intensitat però no eren capaços de posar-se per davant en el marcador. Quedaven deu minuts per finalitzar el partit, durant l’ultim quart poc a poc van anant retallant punts en els ultims minuts. A falta de tres segons van anotar un triple. La posició la tenia Fraga i mentres creuava el camp l’arbit pita una falta inexistent. De ds tirs lliures anoten un punt que els hi va donar la victoria. Tot i això, amb el mal arbitratge lliutant fins al final van fer molt bon partit.

Parcials:    (7 – 9), (11 – 15), (12 – 15), (19 – 11)

Ilerdauto Nissan Pardinyes Junior Negre: González (3), Balsells (4), Mauri (15), Ariño (4),Solsona (1), Grau (0), Ribes (5), Romero (10), Oró (0), Domingo (6), Barta (1)

Peña Fragatina: Verdiell (0), Puig (3), Andreu (1), Drago (13), Murillo (4), Alcalde (2), Stankivicius (6), Barbe (4), Ernech (15), Escuer (2), Farrgues (0)

CatalanEnglishSpanish