Nové partit de la temporada del junior negre del Pardinyes que van començar amb bon inici del partit sempre davant l’equip rival tant el en primer quart com al segon, però poc abans de finalitzar la primera meitat és va començar a acostar el Bellpuig. Just començar la segona part l’equip visitant es va posar davant en el marcador i poc a poc va anant distanciant-se fins aconseguir un resultat de 3 a 21 punts en el tercer quart. A partir d’allí ens vam adonar que encara podíem aconseguir un miracle, però no vam ser capaços d’agafar a l’equip rival. L’equip no va tenir un bon dia, sense comunicació en defensa i atac, organització a pista, llançaments exteriors, interior i sobretot els tirs lliures.

Ilerdauto Nissan Pardinyes: González (2), Balsells (2), Mauri (6), Ariño (0),Solsona (5), Grau (3), Ribes (3),bRomero (12), Oró (3), Domingo (4), Barta (6)

CB Bellpuig: Pons (6), Solana (7), Perello (0), Fabregat (8), Petit (0), Salisi (15), Safont (2), Safont (0), Minguell (20), Calvet (1)