Primera victòria d’aquesta fase pel conjunt de Pardinyes. El partit va estar igualat fins al 6è quart que arribava amb el marcador empatat a 33 punts. Un parcial de l’equip local al 7è quart de 14 a 0 va fer que l’Ilerdauto Nissan Pardinyes guanyés finalment el partit. Cal destacar que l’avantatge en el marcador es va aconseguir per una bona defensa deixant l’equip visitant a zero punts i poden llançar moltes vegades a cistella.

Parcials:    (9-8), (3-6), (6-2), (4-4), (8-2), (3-11), (14-0), (7-1).

Ilerdauto Nissan Pardinyes Mini Negre: Torrell (6), Esquius (8),Martínez (4),  Garcia (4), Cangos (3), Vilanova (14), Roqué (9), Ribes (0), Sans (0), Dobric (6).

CB Tremp: López (0), Bosch (14), Ayala (0), Delgado (9), Roldan (6), Ortega (2), Terrisé (1), Mesa (2), Mesa (0).