Contundent victòria del Pardinyes sobre el Mollerussa-Bellvis per 59-8 amb un marcador que es va tancar al minut 27 de partit. La sortida fulgurant dels locals que va ficar un demoledor parcial de 21-0 als primers 5 min, fruit d’una extraordinària defensa i un gran encert va deixar el matx ben d’hora sentenciat. No va tindre opcions els visitants davant l’allau d’intensitat dels groc-i-negres que no va baixar el nivell en cap moment. Així s’arriba al 6è periode i en el minut 27 es tanca el marcador amb l’esmentat resultat i fa que el Pardinyes es coloqui líder del seu grup invicte amb 5 partits guanyats i cap derrota.

Parcials: (24-4);(15-2) (20-2)

Ilerdauto Nissan Pardinyes Infantil Groc: SERRANO, M. (6); TERSA, G. (-); ZUGASTI, I (12); MORELL, J. (5); PERALTA, E. (10); JORDAN, J. (6); DARUICH I. (2); COSSIO D. (2); YE L. (2); BLANCO, A.; SINGH G. (6) ;SUAREZ, P (6).

CB Mollerussa-Bellvís: Granados, X.; Popa, C.; Nieto, M.; Diallo, M.M. (2); Cau, E.; Vilanova, P.; Sole, M. (4); Amenos, O. (2); Miguel, R.; Vidal, V