L’inici va estar marcat per la gran igualtat al marcador, ja que els grocs i negres van sortir molt endollats tant en atac com en defensa però sí que és cert que els últims minuts del primer període el Sant Josep posava una marxa més i aconseguia obrir una mica de diferències 10-18 al final del primer quart. En l’inici del segon període els ferroviaris recuperaven la millor versió del principi, que tot i no estar encertats en atac aconseguien frenar l’atac dels badalonins.

Uns mals minuts del final del segon quart varen condemnar al Pardinyes, i és que els grocs i liles van pujar el nivell defensiu fet que va afectar els nostres jugadors i amb un parcial de 0-17 obrien una gran escletxa al+ marcador 14-39. La segona part amb el partit quasi sentenciat l’Ilerdauto no va deixar de lluitar i plantar cara davant d’un poderós Sant Josep que tirava de qualitat per obrir una mica més d’escletxa fins a arribar al resultat final de 43-89.

Ilerdauto Pardinyes Groc: Palomino , Gomez, Cortasa, Astasio, Mauri, P. Capell, M. Capell , Cobos.

Sant Josep: Pablo, Navarro, Orrantia, Manzanares, Prats, March, Requena, Julia, Pena.