Partit on els jugadors grocs i negres van sortir molt ficats en defensa, però no anava acompanyat d’un encert a cistella. Malgrat això, els locals aconseguien agafar la iniciativa en el marcador, tenint en compte, la constant igualtat entre els dos equips. Durant la primera part, els grocs i negres mantenien diferències favorables entre 6-8 punts. Tot això, va fer que l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre arribés 6 punts a dalt (21-15).
A la represa, els locals continuaven amb la bona actitud defensiva com a equip i aquest esforç defensiu venia acompanyat d’una millora en l’encert ofensiu que provocava incrementar la diferencia, a poc a poc, fins a tenir una màxima de 23 punts. Al final, una bona segona part de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre els ha permès emportar-se una victòria més treballada del que reflecteix el marcador. El partit va finalitzar 50-34 favorable als jugadors del cadet negre Ilerdauto Nissan Pardinyes i d’aquesta manera aconsegueixen la tercera victòria en la fase de lliga.

Parcials:    (12 – 8), (9 – 7), (15 – 5), (14 – 14),

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(1), Escribano, N.(6), Escola, M.(2), Bosch, P.(17), Codina, A.(7), Masich, J.(11), Diarra, S.(-), Badia, A.(-), Muñoz, J. (-),Pou, M (-),  Batsi, Ll.(6), Da Silva, O. (-).

ADOBS BELLPUIG C.B. BELLPUIG:  Minguell, J. (7), Duch, P. (2), Estany, M. (3), Gaspa, J. (-), Puig, A. (1), Estiarte, P. (10), Armengol, R. (-), Greoles, M. (7), Albareda, J. (4), Moragues, N.(-), Llanes, S. (-).